Bilgi talebi

Dijital danışmana sorun Dijital
danışmana
sorun

Mali Müşavirler “Logo İşbaşı Mali Müşavir Paneli” ile mükellef yönetimi için gerekli olan tüm verilere internet erişimi olan her yerden kolayca erişim sağlıyor. Böylece mali müşavirlerin mükellef yönetimleri kolaylaşıyor ve verimlilik artışı sağlanıyor.

Logo Yazılım’ın e-fatura ve ön muhasebe programı olan Logo İşbaşı; kullanıcılarının mali müşavirleri ile dijital ortamda daha verimli bir şekilde çalışmalarına olanak sağlayan “Mali Müşavir Paneli”ni geliştirdi. Panel ile mali müşavirler, mükellef yönetimi için gerekli olan tüm verilere internet erişimi olan her yerden kolayca ulaşıyor, mükelleflerinin verilerini kontrol ediyor ve kendi sistemlerine aktararak mükellef yönetimlerini yürütüyorlar.

Pandemi dönemiyle birlikte Mali Müşavir Paneli kullanımının beklenilenin üzerinde arttığını belirten Logo İşbaşı İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Gökhan Müfit Çakar şunları söyledi. “Logo İşbaşı Mali Müşavir Panelini kullanan işletme sahipleri ve mali müşavirleri ile görüştüğümüzde ay sonu ve ay başlarında yaşanan iletişim trafiğinin oldukça azaldığı bilgisine eriştik. Kullanımının tamamen ücretsiz olduğu, verimliliği artırmanın yanı sıra dijital ortamda çalışma imkanı sağlaması sebebiyle fiziksel teması da azaltan mali müşavir paneliyle ilgili tüm kullanıcılarımız için bilgilendirme çalışmalarına her kanaldan devam edeceğiz.”

Logo İşbaşı’nı kullanan işletmelerin çalıştıkları mali müşaviri Logo İşbaşı hesaplarına davet etmesi sonrasında başlayan kullanımla şirketler, mali müşavirleri ile daha hızlı ve kolay bilgi paylaşımında bulunuyorlar. Mali müşavirler mükellefleri arasında tek merkezden kolay geçiş yaparak tümünü aynı panelden yönetme, mükelleflerin satın alma ve satış faturalarını, yaptığı masrafları kolayca görüntüleme, mükelleflerinin verilerini tek tek girmek yerine saniyeler içinde kolayca kendi sistemlerine aktararak işlemleri kolaylaştırma ve hızlandırma olanağı sağlıyor. Böylece mali müşavirler, mükelleflerinin verileri tek tıkla kendi sistemlerine aktararak vergi beyanını daha hızlı ve daha kolay gerçekleştirebiliyorlar.

Logo İşbaşı Mali Müşavir Paneli’ni incelemek için lütfen tıklayınız https://isbasi.com/mali-musavir-paneli

Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için

Talebinizi ilgili birimlerimize ilettik. En kısa sürede size dönüş yapacağız.