Logo'ya Sorun

2014 yılında da istikrarlı büyümeyi devam ettiren Logo, satış gelirlerini %47,8, karını %42,71 artırdı. ..

Türkiye’nin en büyük yazılım kuruluşlarından biri olan Logo Yazılım, son yıllardaki başarılı performansını devam ettirerek, 2014 yılında da hedeflerinin üzerinde bir satış ve kârlılık grafiği çizdi. Şirket bir önceki yıla göre %47,08 artışla 104 milyon TL satış geliri elde ederken, dönem kârını da %42,71 gibi bir artışla 27,7 milyon TL’ye yükseltti. Logo’nun amortisman, vergi ve faiz öncesi faaliyet kârı (FAVÖK) %46,12 büyümeyle 39,6 milyon TL’ye ulaştı, 2014’deki konsolide toplam varlıkları da %33,19 artarak 166 milyon TL’ye yükseldi.

Sektörün hızlı büyüyen firması olan Logo Yazılım, yenilikçi ürünleri ve başarılı iş modeli sayesinde; iş ve çözüm ortaklarının yanı sıra müşteri ve yatırımcılarına da değer yaratmaya devam ediyor. Yakaladığı büyüme ve kârlılık oranlarını, 2014 Faaliyet Raporu’nda açıklayan Logo Yazılım, yalın yönetim anlayışı ve bu doğrultuda oluşturduğu başarılı iş modeli sayesinde, kârlılığını sürdürülebilir bir şekilde artırmayı hedefliyor.

& Talepleriniz için

Sorularınız & Talepleriniz için

& Talepleriniz için

Bize Yazın Size Biz Ulaşalım

Sunucu tarafındaki yoğunluk sebebiyle işlemi Gerçekleştiremedik.
Teşekkür Ederiz

Talebinizi ilgili birimlerimize ilettik. En kısa sürede size dönüş yapacağız