Logo'ya Sorun

Türkiye’nin en büyük bağımsız yazılım şirketlerinden Logo Yazılım tarafından geliştirilen Logo İşbaşı ( www.isbasi.com ), ön muhasebe yazılımlarında yeni bir dönem başlatıyor. Türkiye’nin, mobilde sesli komutla fatura kesen ilk ve tek uygulaması olma özelliğini de taşıyan Logo İşbaşı, sistemde kayıtlı hazır fatura şablonları yardımıyla saniyeler içinde satış faturası düzenleme imkânı sunuyor.

Küçük işletmeler için ücretsiz olarak, web ya da mobil uygulamalar üzerinden anında fatura kesme, kaydetme, gönderme ve çıktı alabilmeyi mümkün kılan Logo İşbaşı ile e-fatura, borç/alacak takibi, tahsilat, kasa ve banka takibi gibi ön muhasebe işlemleri yakın zamanda online olarak takip edilebilecek.

Logo İşbaşı ile ilgili bilgi veren Logo Kobi Dijital Hizmetler A.Ş. Genel Müdürü Cahit Güvensoy, sundukları yeni uygulamayla, esnaf ve küçük işletmelerin, alışkanlıklarını değiştirerek mobil çağa geçmeleri fırsatını sağladıklarını ifade etti ve “Logo’nun 34 yıllık tecrübesiyle küçük işletmelerin verimliliğini artırarak yaşamlarını kolaylaştıran mobil çözümler hedefiyle Logo İşbaşı’nı hayata geçirdik. Türkiye için bir ilk olan sesli komut özelliği sayesinde, küçük işletmelerin saniyeler içinde fatura kesmesine imkan tanıyor ve mobil haldeyken bile işlerini yöneterek, rekabette bir adım öne çıkmalarına yardımcı oluyoruz. İlk etapta Android cihazlar üzerinden kullanıma sunulan sesli fatura düzenleme özelliği, çok yakın bir süre içinde iOS cihazlar için de uygulamaya sunulacak.” dedi.

& Talepleriniz için

Sorularınız & Talepleriniz için

& Talepleriniz için

Bize Yazın Size Biz Ulaşalım

Sunucu tarafındaki yoğunluk sebebiyle işlemi Gerçekleştiremedik.
Teşekkür Ederiz

Talebinizi ilgili birimlerimize ilettik. En kısa sürede size dönüş yapacağız