Logo'ya Sorun

e-Arşiv entegratörü olarak iznini alan Logo, ErdenrnBilgisayar’ın ilk raporunu GİB’e iletti! ..

Türkiye uygulama yazılımları pazarının lider markası Logo Yazılım şirketlerinden e-Logo, ilk e-Arşiv Raporu’nu Gelir İdaresi Başkanlığı’na iletti. e-Arşiv Entegratörü olarak tercihini Logo’dan yana kullanan Erden Bilgisayar, Logo eArşiv Hizmeti'nden yararlanmaya başlayan ilk firma oldu. Erden Bilgisayar, Logo'nun geniş kapsamlı bilgi birikimi, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve geniş Logo ekosistemi ile e-Arşiv platformuna dâhil oldu.

Logo e-Arşiv uygulaması ile süreçler daha güvenli, daha hızlı ve daha tasarruflu...

e-Dönüşüm sürecinin kapsamlı olarak hayata geçirilmesine öncülük eden Logo, e-Devlet ürünlerinin en yenisi e-Arşiv’le de kullanıcılarına güvenli hizmet sunmaya devam ediyor. e-Logo’nun sunduğu e-Arşiv uygulamasıyla maliyetlerini düşüren firmalar, belgelerine hızla erişebiliyor, nihai tüketiciye faturalarını e-posta yoluyla iletebiliyor. İşlem süreleri kısalırken, faturaların kâğıt nüshasını saklama yükünden kurtulan firmalar, zamandan tasarruf ederken, doğaya ve çevreye katkı sağlıyor.

& Talepleriniz için

Sorularınız & Talepleriniz için

& Talepleriniz için

Bize Yazın Size Biz Ulaşalım

Sunucu tarafındaki yoğunluk sebebiyle işlemi Gerçekleştiremedik.
Teşekkür Ederiz

Talebinizi ilgili birimlerimize ilettik. En kısa sürede size dönüş yapacağız