Bizden Haberler

2021 yeni reklam filmimiz yayında!

Logo çözümlerini kullanan işletmelerin “1-0 Önde” olduğunu vurgulayan Logo Yazılım’ın yeni reklam filmi, güvenle çalışılan bir iş yerindeki dijitalleşmiş süreçlere odaklanıyor.

Logo Yazılım’ın müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetlere dikkat çeken yeni reklam filmi dijital dönüşümün giderek ivmelendiği bu dönemde izleyicilerle buluştu. Logo çözümlerini kullanan şirketlerin verimlilik, hız ve rekabette “1-0 Önde” olduğunu vurgulayan yeni reklam filmi Logo kullanıcılarının güven içinde ve keyifle çalıştıkları bir ortamı resmediyor. “1-0 Önde” konsepti aynı zamanda, yazılımdaki ikili kod sistemine de gönderme yapıyor. Filmin eğlenceli müziğini ise çalışma ortamındaki sesler oluşturuyor. 

Türkiye’nin en büyük yerli iş yazılım şirketi Logo Yazılım, işletmelerin verimliliğini ve kârlılığını artırmaya yönelik çözümler geliştiriyor. Bu iş yazılımları farklı sektörlerdeki ve ölçekteki şirketlerin daha esnek ve verimli çalışmalarına ortam hazırlayarak rekabette güçlenmelerini sağlıyor. 

Yeni reklam filmi, bir şirketteki sipariş ve stok yönetimi, eğitim planlama, raporlama, e-fatura, e-defter, e-irsaliye gönderimleri gibi uçtan uca tüm süreçlerde bilgisayar, tablet, telefon gibi cihazlar ile mekan bağımsız çalışma imkanı sağlayan Logo Yazılım’ın sunduğu hizmetlerin verimlilik ve kolaylık sağladığını vurguluyor.

 

Reklam filminin künyesi

Reklamveren: Logo Yazılım

Reklamveren Yetkilisi: Begüm Arş Türk, Petek Özkan Altındal, Sinem Zenginçelebi, Zehra Yörük 

Reklam Ajansı: TBWA\Istanbul

CCO: İlkay Gürpınar

Executive Kreatif Direktör: Volkan Karakaşoğlu

CD: Eser Yazıcı

Yaratıcı Ekip Lideri: Önder Dündar

Yaratıcı Ekip: Murat Bektaş, Kemalcan Başaran, Mesut Yüksel, Sungun Çalışkan 

Genel Müdür Yardımcısı: Ela Bilgisel

Marka Ekibi: Yekta Elvin Öncel, Buse Böbür

CSO: Toygun Yılmazer

Stratejik Planlama Ekibi: Özgün Özkalay, Can Değerli, Yunuscan Hisimcil

Prodüksiyon Ekibi: Cansev Erdemir, Simge Kurtuluş 

Yapım: Public Film

Yönetmen: Melih Eryılmaz

Post -Prodüksiyon: Sinefekt

Müzik: Jingle House

 
02.04.2021
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.