facebook
Genel

Anadolu Hayat Emeklilik’ten Müşterilerine Tek Tıkla Otomatik Katılım

Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, Logo Yazılım’ın bordro çözümlerini kullanan müşterilere  hızlı ve kolay biçimde Otomatik Katılım’a geçiş avantajı  sunuyor.

Çalışan sayısı 50-99 arası olan şirketlerde Otomatik Katılım Ocak 2018’de başladı. Logo Yazılım’ın bordro çözümlerini kullanan ve otomatik katılımda Anadolu Hayat Emeklilik’i tercih eden firmalar, Otomatik Katılım ile ilgili tüm işlemlerini bundan böyle bir tıkla tamamlayabilecek.

İşverenlerin otomatik katılımdaki operasyonel yükünü hafifletecek çözümler sunan sektörlerinde öncü ve yenilikçi firmalar olan Logo Yazılım ve Anadolu Hayat Emeklilik’in iş birliği kapsamında gerçekleştirilen bordro entegrasyonu ile Otomatik Katılım uygulamasına ilişkin başvuru ve katkı payı tahsilatları gibi tüm işlemler ilgili yasal mevzuatlara uygun ve anlık olarak gerçekleştirilir.

Otomatik Katılım nedir?

Otomatik Katılım, 45 yaşını doldurmamış Sosyal Sigortalar Kurumu ile Emekli Sandığı’na bağlı mevcut çalışanların ve yeni işe başlayanların, çalıştıkları şirketler aracılığıyla otomatik olarak Bireysel Emeklilik Sistemine (BES) katılmasına olanak veren işyeri bazlı emeklilik sistemi olarak açıklanabilir.

Otomatik Katılım, çalışanların çalışma döneminde sahip oldukları hayat standartlarını emeklilik döneminde de koruyabilmeleri için, emekliliğe yönelik tasarrufu teşvik ediyor.

45 yaşını doldurmamış, Türk vatandaşı ya da mavi kart sahibi 4/A (SSK’ya bağlı) ve 4/C (Emekli Sandığı’na bağlı) maddelerine göre mevcut çalışanlar ve işe yeni başlayanlar Otomatik Katılım’a dahil olabiliyor. Logo Yazılım çözümleriyle sunulan bordro entegrasyonu sayesinde Anadolu Hayat Emeklilik’te Otomatik Katılım’a dahil olmak çok kolay.

12.01.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.