Teşvik DestekGenel

Ekonomi Bakanlığı’ndan Desteklerle İlgili Rehber Site: Kolaydestek.gov.tr

Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen 14 farklı desteğin daha kolay ve anlaşılır biçimde sunulmasını amaçlayan bir site açıldı. İhracat yaparken müşteri bulmaktan yurt dışında reklam vermeye, fuarlara katılmaktan uygun kredi bulmaya kadar destekler bu sitede. İşletmelere her desteği kolayca almaya ve ihracatını artırmaya imkan veren sitede içerik ve görseller özel olarak hazırlanmış.

Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen 14 farklı desteğin daha kolay ve anlaşılır biçimde sunulmasını amaçlayan bir site olan kolaydestek.gov.tr yayın hayatına başladı. İhracat yaparken müşteri bulmaktan yurt dışında reklam vermeye, fuarlara katılmaktan müşteriler için uygun kredi bulmaya kadar sayısız desteğin özetlendiği siteye www.kolaydestek.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kolay destek ile her işletme şu imkanları elde ediyor:

  • Desteklerin kapsamı kolayca anlaşılıyor
  • Başvuru süreçleri adım adım görülüyor
  • Başvuru evraklarının hepsine bir arada ulaşılabiliyor
  • Destekler ile ilgilenen tüm personelin iletişim bilgileri tek noktada görülebiliyor

Görseller özel olarak hazırlandı

Her destek tamamen mevzuat dilinden arındırılmış bir şekilde desteğe ilişkin püf noktalarına yer verilerek anlatılıyor. Görsellerle zenginleştirilmiş ve firma bakış açışıyla tasarlanmış olan sitede her destek için firmalar adım adım yönlendiriliyor.

Desteklere başvuru yapmak için gerekli olan belgeler firmalara hazır sunuluyor. Firmaların tek yapmaları gereken, ihtiyaç duyulan belgeleri indirip, sitenin yönlendirdiği yere başvurularını yapmak ve destek ödemelerini almak. Sitede yer alan ifadeler, simgeler ve tasarım tamamen davranışsal prensipler gözetilerek oluşturulmuş.

09.04.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.