Genel

Payer ile kargo süreçleri nasıl daha verimli hale getirilir?

Kargo süreçleri nasıl daha verimli hale getirilebilir?

e-Ticaret platformlarının yaygınlaşmasıyla birlikte hayatımıza giren ve pandeminin de etkisiyle giderek daha fazla kullanılmaya başlayan kargo hizmetlerinde tüketicilerin en büyük beklentisi hız ve güvenilirlik oluyor. Logo ekosistemi tarafından bu çerçevede geliştirilen bulut tabanlı Payer Kargo Entegrasyonu hem satıcılar hem kargo şirketleri hem de alıcılar için pek çok avantaj sağlıyor.

Kargo sürecinin tüm aşamalarını kapsayan bir çözüm

Kargo işlemleri; gönderimi yapan üretici veya satıcıdan başlayarak lojistik/kargo şirketinin çalışma sistemini ve çalışanlarını, nihai olarak da tüketiciyi kapsayan bir süreç. Bu süreçte yaşanan gecikmeler, karışıklıklar, hatalar ve sorunlar hem satışı yapan tarafın hem de kargo şirketinin itibarı açısından ciddi sorunlar doğurabiliyor. Müşteri memnuniyetini sağlamanın yolu ise kargo işlemlerini olabilecek en verimli şekilde yönetmekten geçiyor.

Logo ekosisteminde geliştirilip onaylanan Payer Kargo Entegrasyonu’nun en temel işlevi, e-ticaret platformları ve yurt içi pazaryerlerine verilen siparişlerin en çok kullanılan kargo firmaları ile entegrasyonunu sağlamak. Böylece gönderi süreçlerine daha fazla hız ve güvenilirlik kazandırmak mümkün oluyor. Aynı zamanda da sürecin tamamı ilgili tüm tarafların takibine açık hâle gelerek aksaklıklar çok daha kısa sürede giderilebiliyor.

Aylık veya yıllık abonelikle kullanılabilen Payer sistemi Türkiye’nin en yaygın kargo şirketlerinin sistemleriyle entegre edilerek kargoya sipariş gönderiminden gönderi takibine kadar her aşamayı kapsıyor. Payer Kargo Entegrasyonu Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, UPS, PTT Kargo, SENDEO, HepsiJet, City firmaları ile entegre çalışabiliyor.

Payer Kargo Entegrasyonu nasıl işliyor?

Kargo ile ürün gönderimi yapmak isteyen şirketin sistemindeki sipariş bilgileri Payer üzerinden entegre kargo şirketine tek tek veya topluca aktarılıyor. Kargo şirketi kendisine ulaşan bu bilgileri yine Payer üzerinden barkod hâline dönüştürüyor. Ürün ile barkodun eşleştirilmesinin ardından gönderim süreci başlıyor ve kargo takibi Payer aracılığıyla yapılıyor.

Bütün sürecin aynı panel üzerinden yönetilebilmesi ve takibi sayesinde gönderici-kargo-alıcı üçgenindeki her aşama tek noktadan izlenebiliyor. Bu entegrasyon, kargo süreçlerine de hız kazandırarak müşteri memnuniyetini artırıyor.

02.11.2023
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.