facebook
Genel

Logo Blog, Altın Örümcek Web Ödülleri Finalinde!

Her yıl geleneksel olarak DorukNet tarafından gerçekleştirilen ve bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri’nde finalistler açıklandı. Logo Blog, aday gösterildiği Kurumsal Blog kategorisinde 10 finalist arasında yer aldı. 2000’e yakın başvuru arasından jüri tarafından seçilen toplam 260 finalist halkın oylarına sunuldu. Logo Blog’a oy vermek için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması, bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş, Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyon. Altın Örümcek’in bu seneki ödüllerinde, Kurumsal Blog kategorisinde Logo Blog da finalistler arasında yer aldı.

LOGO BLOG’U DESTEKLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

5 Eylül’de başlayan halk oylaması, 28 Eylül’de sona erecek ve 8 Ekim’de Halkın Favorileri açıklanacak. Ödül töreni ise Kasım ayı içinde düzenlenecek ve Altın Örümcek ödülleri sahiplerine verilecek.

Logo Blog hakkında

Logo Yazılım ürünleri hakkında bilgi ve kullanıcı deneyimlerinin de paylaşıldığı Logo Blog, işini geliştirmek ve dijital dünya hakkında bilgi sahibi olmak isteyen KOBİ’lere rehberlik etme amacıyla yola çıktı.

Şirket yönetimi, yazılım, iş hayatı, insan kaynakları, satış, pazarlama gibi konularda bilgilendirici içeriklerin yer aldığı Logo Blog’da, teknoloji dünyası hakkındaki gelişmelere ve sektörel haberlere de yer veriliyor.

Logo Blog’da yayımlanan içeriklerden seçmeler, 30 binin üzerinde aboneye haftalık periyotta Logo Gündem adlı e-bültenle gönderiliyor. Ayda 20 binin üzerinde kurumsal tekil kullanıcının ziyaret ettiği Logo Blog, bu trafiğin %70’ini arama motorları üzerinden elde ediyor.

Ödüllerin tarihçesi

Altın Örümcek Web Ödülleri, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı projelerin daha iyi tanıtılması ve hak ettiği yeri bulması , bu alanda yapılacak yatırımların özendirilmesi ve gündem oluşturulması amacıyla düzenlenen, geleneksel hale gelmiş, Türkiye’deki ilk ve tek bağımsız organizasyondur.

2002 yılından bu yana DorukNet tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen Altın Örümcek Web Ödülleri Organizasyonu’nda, web ve internet teknolojileri, pazarlama ve iletişim alanlarında uzman ve tecrübeli jüri üyeleri, her sene Türkiye’de gerçekleştirilen başarılı projeleri belirlemektedir.

Altın Örümcek Web Ödülleri, her sene pek çok farklı kategoride projeyi ödüllendirmektedir. Altın Örümcek Web Ödülleri organizasyonu halk oylamasında, organizasyonunun heyecanını tüm internet kullanıcıları ile paylaşılıyor.

Altın Örümcek jüri üyeleri, “En İyi Web Sitesi” ile “Kategori” bazında en iyi projeleri belirler. Değerlendirmeler sonucu en yüksek puanı alan web sitesine “En İyi Web Sitesi” ödülü verilecektir. Her kategoride, en başarılı tek bir proje ödüllendirilirken, ilgili kategorilerde en başarılı ilk 3 proje belirlenecektir.

05.09.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.