facebook
Genel

Logo Diva, “StratejiForum Perakende”ye “Altın Sponsor” Oldu

Logo Yazılım, perakende sektörünün ihtiyaçlarını yakından analiz ederek beklentilere cevap veren Logo Diva çözümüyle, Management Events tarafından organize edilen “StratejiForum Perakende” etkinliğine “Altın Sponsor” oldu.

Sapanca’da 7-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen Stratejiforum Perakende etkinliğinde, sektörün karar vericileri bir araya geldi. Toplantıda, perakendenin mobil, interaktif ve anlık kişiselleştirilebilen platformu Logo Diva’nın özellikleri de anlatıldı. Katılımcılar, mobil cihazlarda masaüstü kasaların bire bir özelliklerini nasıl kullanabileceklerini, müşterileriyle direkt ve interaktif iletişime geçebilecekleri Logo Diva ile alışveriş deneyimini nasıl kişiselleştirebileceklerini dinledi.

Logo Diva ne sağlıyor?

Logo’nun perakende çözüm ailesi içerisinde yer alan Logo Diva çözümleri, ilk yatırım maliyeti olmadan, bulut modeli sayesinde her zaman en güncel sürümün kullanımını sağlıyor. Gerçek zamanlı veri üretimi, sadakat programlarıyla entegrasyon, dokunmatik POS teknolojileriyle uyum, e-çözümlerle entegrasyon ve modern kullanıcı arayüzleriyle, perakende sektörünün ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor.

Logo Yazılım İcra Kurulu Üyesi Arslan Arslan

“Logo Diva ile dijital dönüşüme davet ediyoruz”

Konuyla ilgili bilgi veren Logo Yazılım İcra Kurulu Üyesi Arslan Arslan, “Perakende sektöründe müşteri bağlılığını sağlamakta dijital dönüşüm çok büyük önem taşıyor. Bu anlamda perakende sektörünün ihtiyaçlarını karşılamak için sektörün dinamizmine uygun teknolojik çözümler üretmek gerekiyor. Üretilen çözümlerin her iş modeline uygun olması, mobil ve interaktif olması, anlık kişiselleştirilebilmesi de önemli. Bu vizyonla tasarlanan Logo Diva; tüm perakende mağaza ve satış kanalı yönetimi süreçlerinin merkezden etkin yönetimini ve otomasyonunu sağlıyor. Dijitalleşme ve teknolojik yatırımlarda sektörde öncülük yapan firmaların birçoğu, gerçek zamanlı veri üretecek şekilde tasarlanmış ve web teknolojisini kullanan perakende çözümü Logo Diva’yı tercih ediyor. Böylece; kampanya, ürün, stok, sadakat ve müşteri yönetimi gibi perakende sektörünün güncel kurgularını en verimli şekilde yönetebiliyor. Perakende sektöründe farklılaşmak isteyen herkesi Logo Diva ile dijital dönüşüme davet ediyoruz.” dedi.

15.03.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.