facebook
Genel

Logo Yazılım, Bilişim Kurultayı ve İK Zirvesi’nde Sektörle Buluştu

2017’de düzenlenen pek çok sektörel etkinlikte Logo Yazılım olarak yer alarak çözümlerimizi anlattık. Aralık ayında düzenlenen Ulusal Bilişim Kurultayı’nı Altın Sponsor olarak destekledik. Destek ve Projelerden Sorumlu İcra Kurulu Üyemiz Tolga Gören, etkinlikte bir konuşma yaptı. Adana’da düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’ne de katılarak kurduğumuz stantta Logo Yazılım çözümlerini sektör profesyonellerine anlattık. 

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından 20-21 Aralık tarihlerinde 34’üncü Ulusal Bilişim Kurultayı, “Bilişimle Gelişim: Türkiye’de Dijital Dönüşüm” temasıyla gerçekleştirildi. Logo Yazılım’ın Altın Sponsor olarak desteklediği kurultayda yurt içinden ve yurt dışından konusunda uzman konuşmacıların yanı sıra kamu ve özel sektör profesyonelleri, sanayici ve iş adamları ile akademisyenler, girişimciler ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdi.

Kurultayda, Türkiye’nin dijital dönüşümüne katkı sağlamak ve ortak akıl oluşturacak planları hayata geçirmek amacıyla Üretimde Dijital Dönüşüm, Sürdürülebilir Siber Güvenlik ve Ulusal Stratejiler, Rektörler Zirvesi: Nitelikli İnsan Kaynağı, Türkiye’nin 5G Yol Haritası: Yerli Teknolojiler, Bilişimle Gelişen Finans Sektörü ve Güvenlik, Güvenliğin Bireysel ve Kurumsal Yaşama Dokunması, Türkiye’de Sayısal Pazar: Fırsatlar ve Zorluklar, Akıllı Evler ve Tüketici Elektroniği konularına ilişkin paneller düzenlendi.

“Ekonomimiz dijitalleşecek”

Açılış konuşmasını yapan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, sanayicinin dijital dönüşüme uyum sağlaması için organize sanayi bölgelerinde (OSB) dijital dönüşüm merkezleri kuracaklarını belirterek, “Bu merkezler, sanayicilerimizin dijital dönüşümünü sağlamalarına yardımcı olacak, danışmanlık yapacak, eğitim verecek ve gereken her tür desteği sağlayacak.” dedi.

Elvan, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından düzenlenen 34. Ulusal Bilişim Kurultayı’nın açılışında yaptığı konuşmada, yeni nesil mobil genişbant altyapıları, nesnelerin interneti, bulut bilişim, büyük veri analitiği, yapay zeka, sanal gerçeklik ve 3 boyutlu yazıcı gibi teknolojilere işaret ederek, bu teknolojiler sayesinde önümüzdeki dönemde ekonominin dijitalleşmesinin yeni bir boyuta geçeceğini söyledi.

Logo Yazılım Destek ve Projelerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Tolga Gören “Bilişimle-Gelişim: Türkiye’de Dijital Dönüşüm” başlıklı panelde yer aldı ve konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Logo Yazılım’ın, Türkiye’de her boyutta işletmenin dijital dönüşümüne ürün ve çözümleriyle ne şekilde katkıda bulunduğunu anlatan Tolga Gören, şirketlerin yeni nesil ihtiyaçlarına getirdikleri en üst seviyede teknolojik yaklaşımlarla ilgili bilgi verdi.

Adana’da İnsan Kaynakları Zirvesi’ndeydik

Geçtiğimiz ay Logo Yazılım olarak katkıda bulunduğumuz etkinliklerden bir diğeri de Adana’da “Yenilikçi Bakış” temasıyla düzenlenen İnsan Kaynakları Yönetimi Zirvesi oldu. Adana Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ve Yenilikçi İnsan Kaynakları Derneği destekleriyle 20 Aralık 2017’de gerçekleştirilen İnsan Kaynakları Yönetimi Zirvesi’nde sektörün geldiği nokta ve trendler masaya yatırıldı. Logo Yazılım’ın ürün ve hizmetleriyle ilgili bilgilendirmelerin yapıldığı stant, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

10.01.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.