Genel

Logo Yazılım’dan TESK Kart Üyelerine Özel Kampanya

Logo Yazılım ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) yeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında TESK Kart üyesi yaklaşık 2 milyon esnaf ve zanaatkar Logo ürünlerine yüzde 25’e varan indirimlerle sahip olabilecek.

Logo ürünlerini seçen 2 milyon kişi, yüzde 25’e varan indirim avantajına kavuşacak! Kampanya 12 Eylül 2018 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya süresince, TESK Kart sahibi firmalar Logo’nun, GO 3, Netsis 3 Entegre, Start, e-Fatura, e-Defter, e-Arşiv, Connect B2B, Connect Banka, Connect FDA ve Diva Pos çözümlerinden avantajlı fiyatlarla yararlanabilecek.

Ekonomik kalkınmaya önemli bir katkı

Logo Yazılım Kanal ve Satış Operasyonlarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Akın Sertcan, Türkiye genelindeki tüm TESK Kart kullanıcılarının kolayca yararlanabileceği bu işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sertcan esnaf ve sanatkârların, özellikle ekonomik kalkınmanın dengeli dağıtılması, istihdamın ve üretimin artırılması ve sosyal dengenin korunması açısından büyük önem taşıdığının altını çizdi.

Logo Kampanyasından yararlanmak isteyen TESK Kart sahipleri, Türkiye genelindeki
Logo iş ortaklarına başvurarak TESK kart numaralarıyla, veya online olarak başvurularını yapabiliyor.

“Esnafın dijital dönüşümünü destekliyoruz”

Logo’nun ürettiği iş uygulamalarıyla daha esnek ve verimli çalışmaya ortam hazırladıklarını dile getiren Sertcan sözlerine şöyle devam etti: “Dijitalleşme küçük işletmelerden büyük ölçekli firmalara kadar tüm kurumların ana gündem maddeleri arasında yer alıyor. Ekonomimizin kılcal damarları olarak nitelendirebileceğimiz esnaf ve sanatkârların bu dönüşüm sürecine ayak uydurması ve rekabet avantajını yakalaması için dijitalleşme yatırımlarına ağırlık vermeleri önemli. Bu kapsamda TESK ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliğinden ve üyelerine vereceğimiz destekten çok memnunuz.” dedi.

29.03.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.