Genel

Logo Yazılım Geleceği Yazanlar Kulübü etkinlikleri başladı!

Logo Yazılım, Geleceği Yazanlar Kulübü ile yazılım alanında parlak beyinlere fırsat sunuyor! Hayata geçirilen etkinlikler çerçevesinde ülkemizin bugün ve gelecekteki yazılımcı ihtiyacını karşılayacak ve yerli üretimi destekleyecek çalışmalar içindeyiz. Konuyla ilgili ayrıntıları bu blog yazımızda paylaşıyoruz.

Çağımızda resmi işlemlerin büyük bölümü dijital ortamda yapılıyor. İşletmelerin ve çalışanların dijital çağa ayak uydurması gereklilik haline geldi. Ancak yazılımların önemi giderek artarken bu alanda işgücü ihtiyacı da öncelikli bir hale gelmiş durumda. Türkiye’nin en değerli bilişim markası Logo Yazılım olarak, bu ihtiyacın ülke çapında karşılanması adına, yazılım geliştirilmesi ve güncel trendlerin takibi ve yazılım konusunda rehberlik etmeyi misyon edindik. Bu doğrultuda sektöründe söz sahibi Amazon Web Services ve Opsgenie gibi farklı firmalar ile işbirliğine girerek Geleceği Yazanlar Kulubü meetup’ları düzenledik.

GELECEĞİ YAZANLAR KULÜBÜ ETKİNLİĞİ

Geleceği Yazanlar Kulübü olarak ilk etkinliğimizde; AWS’in Startup’ların ve KOBI’lerin büyümesindeki katkısı hakkında bilgi vererek yerli AWS müşterilerinin hikayelerini paylaştık ve girişimcilere rehberlik ettik. AWS ve Bulut teknolojileri hakkında temel bilgi almak, IoT, e-ticaret, arşivleme ve blockchain konularında almak isteyenler için faydalı olmayı amaçladığımız bu etkinlikte çok sayıda katılımcı yer aldı.

Geleceği Yazanlar Kulübü olarak düzenlediğimiz ikinci etkinliğimizde yazılımsal sorunların çözümü için Always on with Opsgenie etkinliği ile 200’den fazla uygulama ve Atlassian’ın diğer ürünleriyle entegre çalışan Opsgenie ile ilgili bilgi vererek, genel anlamda nöbet yönetimi ve problem yönetimi pratiklerinden bahsettik. Elbette bu etkinliğimizde de çok sayıda katılımcı yer aldı.

ETKİNLİKTE BU KONULAR İŞLENECEK

Şimdi yeni organizasyonlarla kendini geliştirmek isteyenlere kapılarımızı açıyoruz. Prof.Dr. Erdal Balaban’ın konuşmacı olarak yer alacağı 3. Meetup etkinliğinde Veri Madenciliği ve Makine Öğrenmesi konularını ele alıyoruz. Geleceği Yazanlar Kulübü’nün ilk İzmir Meetup etkinliğinde ise BDD (Behaviour Driven Development) 101 ve Logo’nun BDD Yaklaşımı konularını ele alıyoruz. İzmir Meetup etkinliğinde Buket Üşenmez ve Nail Diker konuşmacı olarak yer alacak.

Logo Yazılım olarak; yazılım konusunda rehberlik etme misyonuyla yazılım geliştirme ve bu alandaki en güncel trendler hakkında düzenlediğimiz bu etkinliklerde yerinizi almak için https://www.meetup.com/tr-TR/Gelece%C4%9Fi-Yazanlar-Kulubu/events/ adresini tıklayın.

29.03.2019
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.