facebook
Genel

Logo Yazılım İcra Kurulu Üyesi Akın Sertcan, Kıbrıs’ta “Dijital Çağ”ı Anlattı

Türkiye’nin en büyük bağımsız yazılım kuruluşu Logo Yazılım, BTvizyon Anadolu Toplantıları kapsamında bilişim teknolojilerindeki gelişmeleri Kıbrıslı sektör profesyonelleri ile paylaştı. Logo Yazılım İcra Kurulu Üyesi Akın Sertcan, geçtiğimiz günlerde Savoy Ottoman Palace Hotel’de gerçekleştirilen toplantıda KOBİ’lerin dijital dönüşüm süreçleri ve rekabet avantajları hakkında detaylı bilgileri aktardı.

KKTC Ulaştırma Bayındırlık Bakanlığı Müsteşarı Kemal Bağzıbağlı ve KKTC Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük’ün de katıldığı BTvizyon Girne 2018 toplantısı Girne’de düzenlendi.  Toplantıda konuşan Logo Yazılım İcra Kurulu Üyesi Akın Sertcan, dijitalleşmenin iş dünyasının en önemli gündem maddelerinden biri olduğunun altını çizdi.

Kurumların depo yönetiminden iş analitiğine kadar her türlü iş süreçlerini elektronik ortama taşımak için yatırım yaptığından bahseden Sertcan, bu dönüşüm nedeniyle yaşamın her alanında yeni düzenlemelere ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

“KOBİ’lerin bilişim yatırımı artıyor”

“Otonom araçların gündelik hayatımızın bir parçası olmasına çok az zaman kaldı, ancak sigorta sisteminin nasıl adapte edileceği, kaza durumunda kimin kusurlu sayılacağı gibi önemli konularda henüz gerekli yasal değişiklikler yapılmadı.” diye konuşan Akın Sertcan “Önümüzdeki dönemde, eğitim, finans, hukuk gibi pek çok alanda yeni düzenlemeleri takip edecek, yeni kavramlarla tanışacağız. Artık kurumlar, daha çevik ve hızlı olabilmek için farklı çözümlere ihtiyaç duyuyor” diyerek KOBİ’lerin bilişim teknolojilerine yaptıkları yatırımın giderek arttığını belirtti.

Logo Yazılım olarak KOBİ’lere büyük önem verdiklerini aktaran Akın Sertcan, “KOBİ’ler için daha esnek ve verimli çalışmalarına ortam hazırlayan iş uygulamaları üretiyoruz. Sahada yanlarında oluyor, verdiğimiz eğitimlerle bilgi birikimlerine katkıda bulunuyor, sorunlarına özel çözümler getirmek için çalışıyoruz” dedi ve Kıbrıs’ın potansiyeline dikkat çekti.

Akın Sertcan sözlerşne şöyle devam etti: “Kıbrıs’ta aktif bir şekilde yaklaşık 500 KOBİ’ye hizmet veriyoruz. Tamamlayıcı ürün gamımızdan ürünleri tercih eden firma sayısı da 491. Kıbrıs önemli bir potansiyele sahip. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sanayisi son yıllarda gelişmeye başladı. Çok sayıda banka bulunuyor ve bankaların dosya aktarım formatlarının uyum çalışmalarının yapılması gerekiyor. Bu ticari potansiyelin değerlendirilmesi için KOBİ’lere dijital dönüşüm konusunda destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

20.12.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.