Genel

Logo Yazılım, Kayserili Bilişim Profesyonelleriyle Buluştu

Kayserili bilişim profesyonelleri, Logo Yazılım’ın çözümlerini daha yakından tanıma fırsatı elde etti. Logo Yazılım Kanal ve Satış Operasyonlarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Akın Sertcan, BTvizyon Anadolu Toplantıları kapsamında, Kayserili bilişim profesyonelleriyle bir araya geldi. Rekabet avantajı yakalamak isteyen KOBİ’lere dijitalleşme süreçlerinde rehberlik ettiklerinin altını çizen Sertcan, toplantı sonrasında yerel basınla bir araya gelerek görüşlerini paylaştı. Kayserili işletmelerin yaşanan teknolojik değişime paralel olarak dijital dönüşüme yöneldiklerini ve yatırımlara hız verdiklerini belirtti.

Kurumsal yazılımların Türkiye’deki şirketler, özellikle de KOBİ’ler tarafından kullanımında, son yıllarda yukarıya doğru ciddi bir ivme olduğunu ifade Sertcan, Türkiye ekonomisinde önemli yeri bulunan Kayseri’nin buna paralel olarak dijital dönüşüme ağırlık verdiğini ve Logo Yazılım olarak, Kayseri’de %32,2’lik bir ciro artışı kaydettikleri dile getirdi.

Şirketlerin kurumsallaşma ihtiyacının temelinde, sürdürülebilirlik, kârlılık, sağlam bir finansal yapı, rekabet gücü, uluslararası pazarlara açılma ve elbette yasal zorunluluklar gibi gereksinimler bulunduğunu söyleyen Akın Sertcan sözlerine şöyle devam etti:

Logo Yazılım Kanal ve Satış Operasyonlarından Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Akın Sertcan

Kayserili şirketler Logo’yu Seviyor

“Türkiye’de birçok kurum ve kuruluş, teknolojideki gelişmelere ayak uydurarak bir dönüşüm süreci yaşıyor. Türkiye’nin geleceğe taşınmasında büyük öneme sahip KOBİ’lere Logo Yazılım olarak büyük önem vererek, daha esnek ve verimli çalışmalarına ortam hazırlayan iş uygulamaları üretiyoruz. İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl belirlenen “Türkiye’nin İlk 1.000 Büyük Sanayi Kuruluşu”listesinde yer alan 31 Kayserili firmanın yarıya yakını Logo’nun çözümlerinden faydalanıyor. Yurt içi ve yurt dışında bulunan yaklaşık 90 binin üzerinde müşterimizin işletmelerinin çağdaş yönetim ilkelerine uygun biçimde yapılanmasını, süreçlerini uluslararası standartlar doğrultusunda yöneterek verimlilik ve kârlılığını artırmasını sağlayan çözümler üretiyoruz.”

Bilişimde büyüme 2018’de de sürecek

Konuşmasında IT sektörünün geleceğine dair bilgiler de ileten Akın Sertcan “2018 yılında sektörünün son yıllarda yakaladığı büyüme evresini devam ettireceğini düşünüyoruz, bu bağlamda bizim büyüme hedeflerimizin de geçmiş yıllardaki başarılı performansımıza paralel olacağını öngörüyoruz. Yazılım sektörü, büyümeye paralel nitelikli iş gücü istihdamı oluşturan yüksek katma değerli bir sektördür. Dolayısıyla Logo Yazılım ekosisteminde çalışan nitelikli eleman sayısının artacağını öngörüyoruz. Türkiye’de yazılım sektörünün büyüme potansiyeli çok yüksek. Biz de, istikrarlı büyüme ve başarımızı, günün ve sektörün eğilimlerine hızla uyum sağlayan dinamik yapımıza borçluyuz ve bu sayede Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketi arasında yer alıyoruz.” şeklinde sözlerini sürdürdü.

12.04.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.