facebook
Genel

Muratbey’in yenilikçi ürünlerine, Netsis 3 Enterprise güç katıyor!

1965 yılından bu yana peynir sektöründe faaliyet gösteren Muratbey, modern teknoloji ile geleneksel lezzeti bir araya getirdiği inovatif ürünlerle Türkiye’de sektörün güçlü markalarından biri olarak çalışmalarını sürdürüyor. Planlamadan sevkiyata, üretimden raporlamaya kadar tüm iş süreçlerini entegre bir altyapıda gerçekleştirmek üzere Netsis 3 Enterprise çözümünden yararlanan Muratbey, bu sayede üretim verimliliğini %15 artırırken çalışanların iş yükünü önemli ölçüde azaltıyor. Netsis 3 Enterprise aynı zamanda etkin maliyet kontrolü ve dinamik kodlama özelliğiyle değişikliklere hızlı uyum imkanı da sunuyor.

Muratbey’de Netsis 3 Enterprise ERP Projesi

1965 yılında Eminönü’nde küçük bir peynirci dükkânıyla peynir sektörüne adım atan Muratbey, 1992 yılında ilk üretim tesisini açtı. Geleneksel lezzette peynirler ile modern teknolojiyi bir araya getirerek Türkiye’nin sektöründe lider markalarından biri haline gelen Muratbey, 2008’de yurt dışı pazarlara da açıldı. 2014 yılında 60’a yakın ülkede marka tescili alan Muratbey, başta ABD ve AB olmak üzere Japonya, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Suudi Arabistan, Irak, Katar, Türkmenistan ve Azerbaycan gibi birçok ülkeye ihracat yapıyor.
Rekabetin yoğun yaşandığı gıda sektöründe faaliyet gösteren Muratbey, tüketiciye farklı lezzetler sunarken maliyetlerini de en aza indirmek üzere iş gücü, makine, malzeme gibi kaynakları verimli ve etkin kullanmaya odaklanıyor. Üretim planlaması, stok optimizasyonu, kârlılık analizleri ve risk raporlamaları gibi noktalarda Netsis 3 Enterprise çözümünün sunduğu bütünleşik yönetim kabiliyetinden faydalanan şirket, bu sayede üretimden raporlamaya kadar tüm iş süreçlerinde verimlilik artışı elde ediyor.

İhtiyaçlar

  • Maliyetleri en aza indirerek rekabet avantajı kazanmak
  • Tüm kaynakları verimli ve etkin şekilde kullanmak
  • Kârlılık ve risk analizleri yapabilmek
  • Değişimlere hızlı yanıt verebilen, esnek bir altyapı oluşturmak

Çözümler

  • Logo Netsis 3 Enterprise
  • Logo Netsis 3 Bordro
  • Logo e-Çözümler

Faydalar

  • Genel iş süreçlerinde ve üretim verimliliğinde yüzde 15’e ulaşan artış
  • İş yükünde yüzde 25 azalma ve çalışan memnuniyetinde kayda değer artış
  • Maliyet Muhasebesi modülüyle önemli düzeyde maliyet tasarrufu
  • Hızlı maliyet raporlaması
  • Finansal verilerin güvenilirlik oranlarında artış
  • Satınalma modülüyle satınalma süreçlerinde zaman ve maliyet tasarrufu
  • Lojistik ve Üretim modülüyle etkili stok optimizasyonu
  • Teslimat sürelerinin kısalmasıyla müşteri memnuniyetinde artış
  • Dinamik Kodlama özelliğiyle stok ve maliyet sistemlerinde özelleştirme
  • Etkili risk analizleri ve raporlaması
  • Sabit yatırımların takibi ve daha etkili varlık kontrolü

“Netsis 3 Enterprise ile maliyetleri kontrol edip gerektiğinde hızlı değişiklikler yapabiliyoruz”

Muratbey Fabrika Müdürü Murat Erol

Muratbey Fabrika Müdürü Murat Erol, projeyle ilgili görüşlerini şöyle sözlerle etti: “Muratbey, tüketicilere her zaman en inovatif ürünleri ve yeni lezzetleri sunmayı hedefliyor. Şirketimizi farklılaştıran en önemli özelliklerden birisi de kendi ürünlerimizi kendi makinelerimizle üretmemiz. Örneğin, ‘peynire zeka kattık’ sloganıyla sunduğumuz Muratbey burgu peynirin makinesi için arka planda dinamik kodlama ile Muratbey için özelleştirilmiş 20.000 satırdan fazla kod yazarak seri üretime başladık ve bu sistemi de Netsis 3 Enterprise ile takip ediyoruz. 2017 yılında açtığımız 2 Ar-Ge merkezimizde de yine Ar-Ge projelerimizi Netsis 3 Enterprise ile yönetiyoruz. Bütün bunları yaparken maliyetleri kontrol edebilmek, gerektiği yerde hızlı değişiklik yapabilmek bizim için çok önemli. Bunu da Netsis 3 Enterprise ile gerçekleştirebiliyoruz. Çözümün bize sağladığı avantajların yanı sıra tüm ihtiyaçlarımıza ve sorularımıza cevap veren Logo’nun ve aynı şekilde hızlı çözümler üreterek bize destek olan DNA Proje’nin katkılarından da büyük fayda sağlıyoruz.”

25.05.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.