Genel

Stajyer Röportajları – Yasin Üstün

*Hangi üniversite/bölümde eğitim aldın?

İstanbul Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği.

*Logo’da hangi departmanda staj yaptın?

Perakende Çözümleri, Yazılım Geliştirme Departmanı’nda stajımı gerçekleştirdim.

*Stajın süresince edindiğin en iyi tecrübeni bizimle paylaşır mısın?

Staj boyunca çeşitli projelere dahil olmak benim için ufuk açıcı bir deneyim oldu. Ayrıca tüm yöneticilerim ve çalışma arkadaşlarım bu süre içinde benimle tecrübelerini hep paylaştılar, bana mentorluk yaptılar. Bu sayede bildiğim bir teknolojiyi, bilmediğim bir teknolojiye çevirmeyi öğrendim.

*Logo kurum kültüründe seni en çok etkileyen özellik nedir?

Logo’da sadece kendi ekibiniz değil, tüm şirket bir ekip olarak çalışıyor. Logo’da gördüğüm iyi İletişim ve ekip çalışması beni çok etkiledi.

*Okuldan iş hayatına geçişte hangi zorluklar var, Logo’da bunları nasıl aştın?

Açıkcası daha  önceden hiç tanık olmadığım yeni bir ortama, iş hayatına geçiş yaparken biraz zorlanırım diye düşünmüştüm. Çünkü okulda iş hayatımızda yapabileceğimiz işler ile ilgili bilgi edinebileceğimiz sadece bir kişi var, o da öğretmen. Bu sanki evden dışarıya tek bir pencereden bakmak gibi. Lakin Logo’da iş hayatımın ilk adımını attığımda Logo çalışanlarının ekip ruhu içinde çalışmaları, yardım ve iş odaklı olmaları ile iş hayatımla ilgili hayal ettiğim zorlukların olmadığını gördüm. Logo’da işimi severek yapıyorum ve elimden geldiğince çok çalışıyorum. Buradaki tecrübeli çalışanlardan öğrenebileceğim kadar tecrübe edinmek ve işimde daha da başarılı olmak istiyorum.

*Staj bitiminde Logo’da devam etmeye karar vermende ne etkili oldu?

Öncelikle stajım bittikten sonra yöneticilerimin de onayı ile devam edebildim. Logo’nun sektörünün en önemli ve en büyük firmalarından biri olması ve kariyerim için doğru ve hedeflediğim yerde olmak devam etmemde etkili oldu.

*5 aydır buradasın, bu sürede kendini nasıl geliştirdin, neler öğrendin?

Kurumsal bir yerde nasıl çalışıldığını ve kurumsal bir şirketin düzenini öğrendim. Büyük projelerin geliştirilmesi ile ilgili süreçleri öğrendim, öğrenmeye devam ediyorum. Bir ekibin parçası olmayı öğrendim.

Yasin Üstün

Yazılım Geliştirme Uzman Yardımcısı / Perakende Çözümleri

 

Kariyer İlanlarımız için;

https://kariyerim.logo.com.tr/RecruitPortal/#!dashboard

11.04.2017
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.