facebook
Teşvik DestekGenel

 Türkiye İhracatçılar Meclisi’nden Logo Yazılım’a Ödül

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen TİM – 500 Hizmet Ödülleri’nde Logo Yazılıma Hizmet İhracatı Ödülü verildi.

Türkiye’nin en büyük bağımsız yazılım kuruluşu Logo Yazılım, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen TİM – 500 Hizmet İhracatı Ödül Töreni’nde yazılım ve bilişim hizmetleri kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 21 Kasım 2017 Cuma günü Grand Tarabya Otel’de düzenlenen ödül töreninde Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı Buğra Koyuncu, kurumsal iş yazılımları alanında tek firma olarak ödülünü ilgili bakanlardan aldı. 

Dünyanın teknoloji devi ülkeleri de dahil olmak üzere Almanya’dan Brezilya’ya, Güney Afrika’dan ABD’ye toplam 50 ülkeye ihracat yapan Logo Yazılım’ın mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için geliştirdiği uygulama yazılımlarının ihracat getirisi 2017 yılında bir önceki yıla göre %158 artarak 79 milyon TL’ye ulaştı.

24.12.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.