Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu, Bloomberg HT kanalında yayınlanan Piyasa Hattı programının canlı yayın konuğu oldu. 14 Mayıs tarihinde Bloomberg HT televizyon kanalında canlı olarak yayımlanan Piyasa Hattı programında Hande Demirel’in sorularını yanıtlayan Buğra Koyuncu, Logo Yazılım’ın 2018 mali durumu ve yatırımları hakkında bilgi verdi. Programın ilgili bölümünü aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
Genel
1 dk
Buğra Koyuncu, Bloomberg HT’de Canlı Yayın Konuğu Oldu
Yayınlanma tarihi15.12.2021
Güncellenme tarihi 05.12.2025
!!ai-summary!!Logo Yazılım İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu, 14 Mayıs'ta Bloomberg HT'de Piyasa Hattı programına konuk oldu. Koyuncu, Logo Yazılım'ın 2018 mali durumu ve yatırımlarını anlattı.…Devamını oku
Logo Yazılım Ekibi
05.12.2025

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.
İşletmenize uygun