Genel

Çaycı, İş Süreçlerini Tiger 3 ERP Çözümü İle Uçtan Uca İyileştirdi

Türkiye’nin çay zinciri olma hedefiyle yola çıkan Çaycı, satın alma süreçlerinden kasa işlemlerine ve ay sonu raporlarına kadar her noktada, uçtan uca entegre bir sistem kurmak üzere Logo Tiger 3 kurumsal kaynak planlama çözümünü merkeze alan bir yapı oluşturdu ve kısa sürede etkileyici bir başarı hikayesine imza attı. Logo Bordro Plus, Logo e-Çözümler ve Çaycı’nın kendi mobil kasa girişimi PayPad ile de desteklenen bu yapı sayesinde Çaycı, tüm süreçlerini anlık kontrol edebilir hale geldi.

Türkiye’nin bir “çay ülkesi” olmasına karşın sürekli taze demlenmiş çay servisi yapan bir işletmenin bulunmaması gerçeğinden yola çıkarak kurulan Çaycı, halen yedi şubesiyle hizmet veriyor. İlk mağazanın açılışından sonra hızla gelişerek mağaza sayısını yediye çıkaran Çaycı, bundan sonraki süreçte de her ay iki yeni mağaza açarak hızlı büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.

Bu büyümenin her açıdan sağlıklı bir şekilde kontrol edilebilmesi için Logo’nun Tiger 3 ERP çözümünü, Logo iş ortağı Antsoft danışmanlığında devreye alan Çaycı, personel işlemlerinin yanı sıra e-Fatura ve e-Defter gibi yasal zorunlulukları tek noktadan yönetebilmek için de Logo Bordro Plus ve Logo e-Çözümler portföyünü hayata geçirdi.

Kasa işlemlerini bulut tabanlı bir yapıda gerçekleştirmek üzere Veysel Berk ve ekibi tarafından geliştirilen mobil kasa çözümü PayPad ile tamamen entegre çalışan bu sistem sayesinde, Çaycı’nın tüm operasyonları bulut üzerinde, anlık olarak ve güvenilir veri akışlarıyla gerçekleştiriliyor. Bu sayede Çaycı, büyüme ve şube sayısını artırma hedefine doğru sağlam adımlarla ilerliyor.

Çaycı’da Tiger 3 ERP Projesi

İhtiyaçlar

  • Artan şube sayısıyla birlikte sistemi daha verimli şekilde yönetebilmek
  • Stok ve satın alma süreçlerini daha iyi kontrol etmek
  • Satış verilerini hatasız ve kolay bir şekilde toplayıp işleyerek güvenilir kârlılık analizi yapmak
  • Ay sonu raporlarının hazırlanma süresini kısaltmak
  • Fatura süreçlerinde insan kaynaklı hataları ve zaman kaybını ortadan kaldırmak

Çözümler

  • Logo Tiger 3
  • Logo Bordro Plus
  • Logo e-Çözümler

Faydalar

  • Verilere tek noktadan erişim
  • Stok ve reçete takibinin kolaylaşması
  • Kârlılığın anlık görüntülenebilmesi
  • Personel giderlerinin de tek noktada toplanması
  • Ay sonu kapanışının ve raporlamanın birkaç gün içinde yapılabilmesi
  • Gelen ve giden faturaların entegre ve otomatik bir şekilde işlenmesi
  • PayPad entegrasyonuyla satış analizlerinin kolaylaşması

Logo’nun sunduğu esnek, güçlü ve geliştirilebilir altyapının ve uyarlama aracı Object’in büyük faydasını gördük.

Çaycı zincir restoranlarının kurucusu Veysel Berk, çay içmeyi çok seven bir millet olmamıza rağmen sürekli taze çayın demlendiği bir işletme mantığının bulunmayışını fırsat olarak gördüğünü söylüyor ve sözlerine şöyle devam ediyor: “Bu açığı kapatmak üzere, her 15 dakikada bir yeni çayın demlendiği, sürekli taze ve kaliteli çay servisi yapabilen bir işletme kurduk ve ismini Çaycı koyduk. Tek mağazayla başlayan girişimimize bugün yedi şubeyle devam ediyoruz ve her ay iki yeni şube açma hedefiyle ilerliyoruz. Şirketin kapsamı genişledikçe, satın alma faturalarından kasalardaki işlemlere, personel süreçlerinden kârlılık analizlerine kadar her noktada entegre bir yapı kurma ihtiyacımız doğdu. Bu ihtiyacı karşılamak için Logo Tiger 3 ERP çözümünün etrafında, Logo Bordro Plus, Logo e-Çözümler ve kendi geliştirdiğimiz PayPad mobil kasa girişimini içeren bir sistem kurduk. Bu sistem sayesinde tüm süreçlerimizi uçtan uca yönetmeye başladık. Silikon Vadisi’nde bir teknoloji girişimi kurmuş ve çeşitli teknoloji ekipleriyle çalışmış biri olarak; Logo’nun sunduğu esnek, güçlü ve geliştirilebilir altyapının ve uyarlama aracı Object’in büyük faydasını gördüğümüzü söyleyebilirim. Logo iş ortağı Antsoft ile birlikte kısa sürede başarıyla hayata geçirdiğimiz projenin, benzer ihtiyaçlara sahip diğer işletmelere de fayda sağlayacağına inanıyorum.”

30.01.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.