facebook
Teşvik DestekGenel

KOSGEB’den KOBİ’lere 5 başlıkta 13 destek

KOSGEB işini büyütmek, dijitalleşmek ve yeni yatırım yapmak isteyenler için 5 başlık altında 13 destek sunuyor. KOSGEB’den KOBİ’lere 5 başlıkta 13 destek konusunda detaylar blog yazımızda.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB); iş kurmak, işini büyütmek ve finansman sıkıntısını gidermek isteyen girişimci ve KOBİ’lere destek olmaya devam ediyor. KOSGEB, KOBİ’lere girişimcilikten dijitalleşmeye, finansmandan yerlileştirmeye kadar farklı alanlarda destek programları sunuyor. KOSGEB’in sunduğu destek programları şöyle:

Girişimciliği geliştirme desteği

KOSGEB, Geleneksel Girişimci Destek Programı kapsamında 65 bin lira destek sağlıyor. İleri Girişimci Destek Programı kapsamında da 375 bin liraya varan destek sağlıyor. İş Planı Ödülü Destek Programı ile KOBİ’lere 100 bin liraya varan destek veriliyor.

Ar-Ge, teknolojik üretim ve yerleştirme destekleri

Ar-Ge, teknolojik üretim ve yerleştirme destekleri kapsamında 3 destek programı bulunuyor. Araştırma, geliştirme ve inovasyon projelerine 750 bin lira destek veriliyor. KOBİ Teknoyatırım-KOBİ Teknolojik Ürün Yatırım ile Stratejik Ürün Destek programlarına verilen destek ise 6’şar milyon liraya kadar çıkıyor.

İşletme geliştirme, büyüme ve uluslararasılaşma desteği

İşletme Geliştirme Destek Programı ile 480 bin liralık destek sağlanırken İşbirliği Destek Programı ile 10 milyon lira, KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı ile 1 milyon lira, Uluslararası Kuluçka Merkezi ve Hızlandırıcı Destek Programı ile 60 bin dolar, Yurt Dışı Pazar Destek Programı ile 300 bin lira destek sağlanıyor.

KOBİ finansman destekleri

Kredi Faiz Destek Programı kapsamında KOBİ’ler finansal sorunları için de destekleniyor. KOSGEB, KOBİ’lerin finansal problemlerinin çözüm bulması için 500 bin lira faiz desteği sunuyor.

İŞGEM/TEKMER  programı

İŞGEM/TEKMER programı kapsamında girişimcilik ekosisteminde yer alan aktörler arası işbirliği ile ulusal plan ve programlara bağlı olarak işletmelerin kurulmasını ve sürdürülmesini sağlamak için inkübasyon hizmetleri sağlayacak yapıların kurulması ve işletilmesi için destek veriliyor. İŞGEM/TEKMER programı kapsamında 3.8 milyon liraya varan destek veriliyor.

30.11.2020
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.