facebook
Genel

Logo Ventures’tan V-Count’a 500 Bin Dolarlık Girişim Desteği

Büyüme potansiyeli yüksek girişimlere destek vermek üzere, Logo Yazılım ve Actus Portföy Yönetimi ortaklığında kurulan Logo Ventures, yeni yatırım olarak ziyaretçi analitiği şirketi V-Count’a oldu. V-Count, Logo Ventures’tan 500 bin dolar yatırım aldı.

Şirket, insan sayma, kuyruk analizi ve yoğunluk analizinin yanı sıra, yaş/cinsiyet/duygu tanıma gibi fiziksel alanlarda veri toplayan donanımları ve bu verilerin anlık analizlerle anında aksiyon alınabilecek bilgiler olarak ilettiği bulut tabanlı iş zekası platformuyla Samsung, Samsonite, Sephora, Lego, Whirlpool, GAP gibi pek çok markaya hizmet veriyor. V-Count; imge işleme, görüntü tanıma, istatiksel öğrenme ve veri madenciliği teknolojileri üzerinde çalışan teknoloji şirketi Vispera’dan sonra Logo Ventures’un ikinci yatırımı oldu.

“Teknolojik girişimlere destek vermeye devam edeceğiz”

İlk iki yatırımını Perakende Analitiği sektöründe yaptıklarını belirten Logo Ventures Yönetici Ortağı Cahit Güvensoy, “Logo Ventures olarak, B2B, FinTech, IOT gibi teknolojik derinliği olan ve bizim “Smart Money” olarak değer artışına katkı verebileceğimiz girişimlerle buluşma arzumuz aynen devam ediyor. Logo Ventures olarak, bundan sonraki hedefimiz yılsonuna kadar bir girişime daha destek vermek” dedi.

Logo Kobi Dijital Hizmetler A.Ş. Genel Müdürü Cahit Güvensoy,

Türkiye’nin en iyi 100 yeni nesil şirketinin belirlendiği Corporate & Startup Day 2018 etkinliğinde, 9. sırada yer alan V-Count, yüksek teknolojisini 90’ın üzerinde ülkeye ihraç ediyor.

Miami ve Dubai’den sonra Mayıs ayında Londra ofisini de açarak yurtdışı ofislerinin sayısını üçe çıkaran V-Count, yüksek teknolojisini Mauritius, Ekvador, Yeni Kaledonya, Vietnam, Katar, Meksika, Peru, Kenya, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık gibi 90’ın üzerinde ülkeye ihraç ediyor.

18.07.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.