facebook
Genel

Logo Yazılım’ın Güncel Kampanyalarını Kaçırmayın!

Şirketinize verimlilik ve kârlı büyüme sağlayacak Logo Yazılım çözümlerinden kampanya avantajlarıyla faydalanmak için sizleri Kampanyalar sayfamıza bekliyoruz! Bu blog yazımızda, güncel kampanyalarımız hakkında özet bilgiler ve yönlendirmeler paylaşıyoruz.

%20 İndirimli İlkbahar Kampanyası

Bu kampanyamızda Kurumsal ERP, KOBİ ERP, İş Analitiği, Müşteri İlişkileri Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi, İş Akış Yönetimi ve B2B ürün ailelerini %20 indirimli almak mümkün oluyor. Kampanyadan faydalanmak için son tarih 29 Haziran 2018. İlkbahar fırsatı kapsamındaki ürünlerimizin listesini aşağıda görebilirsiniz. Detaylı bilgi için de bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

Detaylı Bilgi Al!

Kampanya Kapsamındaki Ürünler

Logo Tiger Wings’te Aktivasyon Bedeli YOK!

İşlerinizi kolayca web üzerinden yönetmenize imkan sağlayan Tiger Wings çözümümüzü bu özel kampanyamız sayesinde 1.850 TL yerine 1.290 TL‘ye alabileceksiniz. 29 Haziran 2018‘e kadar geçerli olacak kampanyamız kapsamında Logo Tiger Wings alımlarında ve Logo GO 3, Logo Tiger 3 ile Logo Tiger 3 Enterprise’dan Logo Tiger Wings ürününe geçişlerde geçerli olacak. Ayrıca Logo Tiger Wings çözümüne geçişlerde Aktivasyon Bedeli alınmayacak. Tiger Wings çözümü ile işletmeniz hep yanınızda, işleriniz her an kontrol altında! Avantajlı fiyatlardan yararlanmak için aşağıdaki düğmeye tıklayabilirsiniz.

Detaylı Bilgi Al!

TESK Kart üyelerine özel %25 indirim!

30 yılı aşkın süredir, 800’den fazla iş ortağı aracılığı ile bugüne kadar 85 binden fazla aktif müşteriye ve 1,3 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşan; Logo Yazılım, esnaf ve sanatkarlarımızın uçtan uca ihtiyaçlarına kapsamlı çözüm sunuyor. Bu özel kampanyamızda ise Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile yapılan işbirliği kapsamında Logo Yazılım ürünlerinde 12 Eylül 2018 tarihine kadar 25% indirim uyguluyoruz. Kampanya kapsamındaki ürünlerin listesi aşağıda, detaylı bilgi için de bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Detaylı Bilgi Al!

Kampanya Kapsamındaki Ürünler

Logo Yazılım’dan Netsis Wings fırsatı!

İşlerinizin verimliliği ve çok daha rahat sürdürülmesini sağlayan çözümlerimizden Netsis Wings ile işletmeniz hep yanınızda, işleriniz her an kontrol altında! Bu kampanyamız kapsamında Logo Netsis Wings ilk alımlarında ana paket ve yıllık kullanıcı bedeli 1.850 TL yerine 1.290 TL! Logo Netsis Wings alımlarınızda Logo Netsis 3 Entegre, Logo Netsis 3 Standard ve Logo Netsis 3 Enterprise’dan Logo Netsis Wings ürününe geçişlerinde geçerli olan kampanyamıza 29 Haziran 2018 tarihine kadar başvurabilirsiniz.

Detaylı Bilgi Al!

29.05.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.