Genel

Namet Gıda, yönetim sisteminin omurgası olarak Logo Netsis 3 Enterprise’ı seçti

1950 yılından bu yana kırmızı et sektöründe faaliyet gösteren Namet Gıda, Maret markasının da satın alınmasıyla ve yeni yatırımlarla sürekli büyüyen yapısını, odak noktasında Logo Netsis 3 Enterprise’ın bulunduğu bir sistemle yönetiyor. Üretimden maliyet muhasebesine, satın almadan satışa, muhasebeden insan kaynaklarına kadar tüm iş süreçlerini Logo Netsis 3 Enterprise ile geliştiren Namet Gıda, büyüme süreçlerini daha verimli hale getirmenin yanı sıra, sektöre özgü ihtiyaçlarını da bu çözüm üzerinde geliştirdiği yazılımlarla karşılıyor.

NAMET GIDA’DA LOGO NETSİS 3 ENTERPRISE ERP PROJESİ

1950 yılında bu yana kırmızı et sektöründe faaliyet gösteren Namet Gıda, halen sektörün lider et üreticisi konumunda bulunuyor. Namet Gıda, Çayırova ve Tuzla üretim tesislerinin yanı sıra Şanlıurfa ve Samsun besi tesisleriyle de sektöre kaliteli ham madde ve şarküteri mamulleri sunuyor. Şirket ayrıca Namet ve Maret markalarıyla da nihai tüketicilerle buluşuyor. Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında en hızlı büyüyen kuruluşlardan biri olan Namet Gıda, iç pazara ek olarak Azerbaycan, KKTC, Afganistan, Çin, Hong Kong, Vietnam, Kuveyt, Bahreyn, Dubai ve Katar’a da et ve et ürünleri ihraç ediyor.

Namet Gıda, 2003 yılından bu yana Netsis ürün ailesinin kurumsal çözümlerinden yararlanıyor. Sektöre özgü yazılım ihtiyaçlarını Logo Netsis 3 Enterprise üzerinde geliştirdiği ek çözümlerle karşılayan ve böylece uçtan uca etkili bir kurumsal yönetim sistemi kuran şirket, üretimden raporlamaya kadar tüm iş süreçlerinde verimlilik artışı elde ediyor.

İhtiyaçlar

  • Sektöre özgü ihtiyaçları karşılayan bir sistem kurmak
  • Şirketin büyüme sürecini etkili şekilde yönetmek
  • Üretimden insan kaynaklarına kadar tüm iş süreçlerinde verimliliği artırmak
  • Kaynakları verimli ve etkin kullanmak
  • Bağımsız kuruluşların denetimlerinde daha başarılı sonuçlar almak

Çözümler

Faydalar

  • Büyüme süreçlerinde verimlilik artışı
  • Tüm sistemin tek bir kurumsal omurga üzerinde yönetilebilmesi
  • Sektöre özgü uyarlamalar ve yazılım geliştirme süreçlerinde kolaylık
  • Tüm birimlerdeki iş süreçlerinin geliştirilmesine katkı
  • Etkili raporlama sayesinde uluslararası bağımsız kuruluşların denetimlerinde başarılı sonuçlar
  • Logo Mind Insight iş analitiği çözümü entegrasyonuyla karar mekanizmalarına etkili destek
  • Logo Netsis 3 Bordro ve Logo Netsis HR çözümüyle İK süreçlerinde zaman ve maliyet tasarrufu

“Logo Netsis 3 Enterprise tüm yönetim sistemimizin omurgası haline geldi”

Ferit Kiraz,
COO / Namet Gıda

“2003 yılından bu yana Netsis ürün ailesinin kurumsal çözümlerinden yararlanıyoruz. Son 15 yıl içinde, bilhassa Logo Netsis 3 Enterprise çözümüyle birlikte büyüme süreçlerimizde çok daha fazla verimlilik elde ettik. Sektörümüze özgü pek fazla çözüm olmadığı için yazılımlarımızı firma içinde kendi ekiplerimizle geliştiriyor, bu süreçte Logo Netsis 3 Enterprise’ın NetOpenX ve Dinamik Kodlama özelliklerinden çok yararlanıyoruz. Diğer bir deyişle, Logo Netsis 3 Enterprise tüm yönetim sistemimizin omurgası haline geldi. Üretimden maliyet muhasebesine, satın almadan satışa, muhasebeden insan kaynaklarına kadar bütün iş süreçlerimizi geliştirmede büyük katkılar sağladı. Sistem üzerinde ürettiğimiz raporlar sayesinde uluslararası bağımsız denetim kuruluşlarının denetimlerinden de başarıyla geçtik. Logo Mind Insight iş analitiği çözümünün de katkısıyla karar alma mekanizmalarımızı iyileştirdik. Şirketimizde kullandığımız çözümlerin uygulama süreçlerinde birlikte çalıştığımız DNA Proje ve Logo ile önümüzdeki yıllarda da güçlü projelere imza atacağımıza inanıyorum.”

23.11.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.