facebook
E Ticaret

Payer Pazaryeri Entegrasyonu nedir ve e-Ticaret için neden önemlidir?

Logo onaylı ekosistem ürünlerinden Payer Pazaryeri Entegrasyonu, e-ticaret yapan firmaların satış süreçlerini verimli bir şekilde yönetmeleri için ihtiyaç duydukları yetenekleri sağlıyor.

Logo onaylı ekosistem ürünlerine yakın zamanda dahil olan Payer Pazaryeri Entegrasyonu, pazaryerlerinden e-ticaret mağazalarına, satış yapılan tüm kanalları tek ekranda yönetme olanağı sunuyor. Popüler pazaryerleriyle kolayca entegre olarak ürünlerinizi ve satış kanallarınızı bir araya getiren Payer, satış süreçlerinizde daha yüksek verimlilik sağlamanıza  yardımcı oluyor.

Pazaryeri entegrasyonu nedir?

Payer Pazaryeri Entegrasyonu, pazaryerleri ve e-ticaret mağazaları arasında sağladığı entegrasyon ve sahip olduğu özelliklerle daha kolay, daha verimli ve daha hızlı çalışmanın çözümünü sunan Logo onaylı bir ekosistem ürünüdür.

Payer Pazaryeri Entegrasyonu ile farklı pazaryerlerinde satışa sunduğunuz tüm ürünlerinizi tek bir platform üzerinden yönetebilir, bu sayede e-ticaret süreçlerinizi kolaylaştırıp hızlandırabilirsiniz. Popüler pazaryerlerine entegre olabilen Payer Pazaryeri Entegrasyonu ile stoklarınızı da etkili bir şekilde kontrol altında tutabilirsiniz. Yalnızca dijital satışları değil, fiziksel mağazalarınızdan yapılan satışları da izleme imkânı sunan Payer ile stoklarınızı anlık olarak, doğru bir şekilde takip edebilirsiniz.

Pazaryeri entegrasyonu avantajları nelerdir?

Payer Pazaryeri Entegrasyonu, bulut tabanlı olduğu için sunucu gibi ek donanımlara ihtiyaç duymuyor. Bu da donanım bakımı ve kurulumu gibi ek maliyetleri ortadan kaldırmanın yanı sıra Payer’i hızlı ve zahmetsiz bir şekilde kullanmaya başlamayı sağlıyor. Aylık veya yıllık abonelikle kullanılabilen Payer Pazaryeri Entegrasyonu’nun ihtiyaca göre farklı paket seçenekleri de var.

Bulut tabanlı olduğu için sürekli güncel kullanılabilen ve vakit alan versiyon geçişleri gerektirmeyen Payer ile gerekli değişikliklere ve yeniliklere kesintisiz şekilde anlık olarak uyum sağlayabilirsiniz. Diğer taraftan, verilerinizin Payer güvencesiyle korunmasının rahatlığını yaşarsınız. Bulut hizmeti kapsamında kullanıcıları verilerini koruyan Logo, kötü niyetli girişimlere karşı veri güvenliği sağlıyor. Beklenmedik durumlara karşı önlem olarak hazırlanan felaket kurtarma senaryoları, veri kaybını engelliyor ve uygulamaların kesintisiz bir şekilde çalışmasına destek oluyor.

Logo onaylı ekosistem çözümlerinden Payer ile neler yapılabilir?

Payer Pazaryeri Entegrasyonu ile ürün tanımlamasından, fiyat ve stok güncellemesine siparişlere kargo etiketi oluşturulmasından siparişlerin kapatılmasına kadar çok sayıda işlemi aynı panelde, tek tıkla yapabilirsiniz. Popüler  pazaryerlerinin yanı sıra en çok kullanılan e-ticaret firmaları ile de entegrasyon sağlayan Payer, fiziksel mağaza satışlarınızı da tanımlayarak tüm satışlarınızı tek bir platformda toplama ve yönetme olanağı sunuyor. Bu da hem online pazaryerlerinden hem de fiziksel mağazalardan yapılan satışlarınızı daha kolay kolay takip etmenizi sağlıyor.

XML dokümanlarınızda yer alan ürünlerinizi Payer’e aktararak, satış yaptığınız pazaryerlerinin tümünde veya tercih ettiklerinizde satışa sunabilirsiniz. Aktardığınız ürünler için pazaryerine özel fiyat bilgisi veya tüm pazaryerlerinde uygulanacak tek bir fiyat belirleyebilirsiniz. Payer’de ayrıca indirim ve artış oranı tanımlamaları da yapabilir ve Payer’de tanımlı ürünleriniz için tüm pazaryerlerinde veya pazaryeri bazında belirlenen fiyat üzerinden yüzdesel veya net fiyat değişimleri gerçekleştirebilirsiniz. Anlık döviz kuru takibini de sunan Payer içerisinde yer alan Tanımlamalar Menüsü ile Marka, Özel Alan ve Vergi Oranları tanımlamalarını da yapabilirsiniz.

Pazaryerlerinde satışa sunduğunuz ürünler için çeşitli varyantlar tanımlayabilir, pazaryerlerinden varyantlı ürün aktarımı ve satışı gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte, Payer ile aktardığınız ve pazaryerlerinde satışa sunduğunuz ürünlerin ilgili pazaryerleri için kategori eşlemesini kolayca yapabilirsiniz. Payer’in kullanım kolaylığı sağlayan arayüzündeki dashboard’lar aracılığıyla ister pazaryeri bazında isterseniz tüm pazaryerlerindeki toplam satış ile iadeleri aylık ve yıllık bazda görüntüleyebilirsiniz. Payer, ayrıca otomatik e-fatura kolaylığı da sunuyor. Payer’de oluşan tüm siparişlerinizin faturası, Logo GO/Tiger, Netsis ERP, j-Platform ve Bulut ERP ürünlerine otomatik olarak aktarılıyor. Payer, en yaygın dağıtım ağına sahip kargo firmaları ile entegrasyon sağlıyor. Sahip olduğunuz entegrasyon doğrultusunda siparişler için kargo etiketlerini oluşturup yazdırabilirsiniz.

30.11.2022
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.