Eğitimİnsan Kaynakları

Verimlilik ve Kalite İçin Personel Eğitimi

Personel eğitimi işe yeni alacağınız kişilere verileceği gibi çalışan personel için de uygulanabilir. Personel eğitiminde dikkat etmeniz gereken temel iki öğe, yetiştirme ve geliştirme kavramlarıdır. Yetiştirme, belirli bir iş için personelinize belirli bir süre içerisinde gerekli olan yetenek ve nitelikleri kazandırmak iken; geliştirme, var olan yeteneklerin belirsiz bir süre içinde iyileştirilmesidir.

Vereceğiniz personel eğitiminin hem işletmenize hem de personelinize faydaları şu şekilde söylenebilir;

Personelinize

İşletmenize

Sorumluluk düzeyi artar

Verimlilik artar

Kariyer gelişimi sağlar

Ürün ve hizmet kalitesi artar

Performans yükseltir

Sık çalışan değiştirme ihtimali azalır

Ekip ruhu oluşturur

İletişim güçlenir

Örgütsel bağı artar

Amaç birliği sağlanır

Personelinizin eğitimlerini planlarken kullanabileceğiniz iş başı eğitimleri, iş dışı eğitimleri ve teknoloji tabanlı uzaktan eğitimler gibi bazı temel eğitim yöntemlerine başvurabilirsiniz. Faaliyetleriniz için; işe alıştırma eğitimi, teorik ve temel eğitimler verildikten sonra, bir sonraki adımda en çok tercih edilen yöntemlerden biri olan iş başı eğitimleridir. İş başı eğitimleri; işe yönelik, pratik, az maliyetli ve kolaydır. İş dışı eğitimleri ise daha maliyetlidir ve zaman kaybına sebep olabilir ama personelinize daha farklı ve yaratıcı bir bakış açısı kazandırabilir.

19.11.2017
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.