facebook
İnsan Kaynakları

Logo Bulut İK nedir, işletmenize neler kazandırır?

Logo Bulut İK ile hız ve esnekliğin kilidini açın, değişen İK trendlerine kolayca uyum sağlayın.

Logo Yazılım, yeni Logo Bulut İK çözümü ile işletmelere temel insan kaynakları ve bordro süreçlerini verimli, hızlı, kolay bir şekilde yönetmenin anahtarını sunuyor. Logo Bulut İK, bulut teknolojisinin sağladığı esneklik sayesinde mekândan bağımsız çalışma konforunun ve her zaman güncel kalmanın yolunu açıyor. Sunucu gibi ek donanımlara ihtiyaç duymaması ise kurulum veya donanım bakımı için gereken harcamaların ortadan kalkması, başka bir ifadeyle işletmeler için maliyet tasarrufu anlamına geliyor.

Bordrolama ve temel İK süreçlerine her an, her yerden erişmeyi sağlayarak İK ekiplerine ve yöneticilerine esneklik ve hız kazandıran bu yenilikçi çözümün otomatik şekilde güncellenmesi, versiyon geçişleri için harcanan zamanı da geri kazandırıyor. Üstelik, güvenlik konusunda endişelenmeye hiç gerek yok. Logo, sunduğu bulut hizmeti kapsamında verileri koruyor ve kötü niyetli girişimlere karşı veri güvenliği sağlıyor.

 

Bordro ve İK yönetiminde bulut servisi kullanmanın avantajları neler?

Bulut İK servisi oldukça kolay ve hızlı bir şekilde kullanıma alınabiliyor. Kullanıcılar, istedikleri yerden ve istedikleri zamanda sisteme kolayca erişebiliyor. İhtiyaca göre özelleştirilip ölçeklendirilebilen farklı paket ve ek fonksiyon seçenekleriyle sunulan Logo Bulut İK servisi, işletmelere çalışan sayılarına ve kurum içi ihtiyaçlarına göre tercih ettikleri paket ve eklentilerden aylık veya yıllık abonelikle faydalanabilme esnekliği sağlıyor.

Sistemin sunucu ve güvenlik maliyetleri ise Logo tarafından karşılanıyor ve veriler her zaman güvenle korunuyor. Bulut teknolojisi sayesinde Logo Bulut İK servisi her zaman güncel olarak kullanılabiliyor, böylece işletmeler gerekli değişikliklere ve yeniliklere anlık olarak uyum sağlıyor.

 

Logo’nun sunduğu Logo Bulut İK servisi ile neler yapabilirsiniz?

İnsan Kaynakları birimleri için bordro işlemleri son derece zahmetli ve zaman alıcı olabiliyor. Çalışanların özlük yönetimi, zaman yönetimi, borç / alacak yönetimi gibi bilgi, denetim ve kolay erişim gerektiren temel İK süreçleri, Logo Bulut İK ile kolayca yönetilebilir hale geliyor. İK yetkilileri, Logo Bulut İK servisine istedikleri yerden ve cihazdan erişerek tüm bordro süreçlerini bir bütün halinde uçtan uca bulutta yönetmenin rahatlığını yaşıyor.

Logo Bulut İK, bordro süreçlerinde zaman ve çaba gerektiren mevzuata uyum konusunu da iş yükü olmaktan çıkarıyor. Logo Bulut İK servisi, bordro süreçlerine ilişkin tüm yasal değişikliklere anında uyum sağladığı için her zaman mevzuata uyumlu bir şekilde bordrolama yapmak mümkün oluyor. Kullanıcılara, her zaman en güncel kurallara ve gerekliliklere uygun çalışma imkânı sağlayan Logo Bulut İK servisi ayrıca teşvikler ve yan haklar konusunda da tam uyumluluk kazandırıyor.

Logo Bulut İK ile ayrıca çalışanlar da bilgilere hızlı ve zahmetsiz bir şekilde erişerek sorgulama yapabiliyor ve İK yetkilileri, çalışanların sorularını yanıtlamak için ayırdıkları zamanı geri kazanıyor. Logo Bulut İK Çalışan Portalı’na kişisel şifreleriyle giriş yapan çalışanlar izin, fazla mesai, bordro zarfı, zimmet, harcama, prim ve avansların takibi gibi konularda güncel durumlarını kolayca takip edip talepte bulunabiliyor.

Logo Bulut İK servisinin kapsamlı “Organizasyon Yönetimi” modülü, şirket genelindeki insan kaynağını uçtan uca tanımlamayı ve yönetmeyi sağlarken, “Zaman Yönetimi” özelliği ile izin tarihleri, raporlar, fazla mesailer ve etkinlik kayıtları gibi tüm çalışan verilerini tek noktadan yönetmek mümkün oluyor. “Borç / Alacak Yönetimi” özelliği sayesinde de çalışanların tüm borç / alacak işlem kayıtları oldukça kolay bir şekilde takip edilebiliyor.

19.10.2022
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.