facebook
Proje

Planlama ve Bütçeleme İçin Özel Çözümler Kullanın

Son teknolojiler sayesinde planlama ve bütçeleme için yeni inovasyon alanları doğdu. Sadece kıvrak olanların hayatta kaldığı bir zamanda, birden fazla hesap tablolarıyla uğraşmaya ve pahalı fiziksel sistemleri modernize etmeye artık yer yok. Şirketlerin zamanı yakalaması gerekiyor ve bunu yapmak için de pek çoğu bulut bilişime geçiyor.

Yeni bir APQC anketine göre, finans çalışanları zamanlarının neredeyse yarısını ticari işlemlere harcıyorlar. Bu işlemler arasında borçları ödemek, fatura düzenlemek ve benzeri diğer rutin görevleri içeren uzun, zahmetli işler dikkat çekiyor.

Şüphesiz, stratejik planlama ve bütçeleme veri güdümlü içgörülerin daha önce hiç bu kadar önem kazanmadığı bir dünyada, çalışanların zamanını yoğun finansal görevlere harcaması pek ideal değil.

İleriyi düşünen şirketler, bulutun böyle problemlerin çoğuna çözüm sağladığını fark ediyorlar. Örneğin pek çok şirket, Logo Proje Çözümleri‘ni kullanmaya başladıktan sonra, hesap tablosu klasörlerinin ve yüklemelerin yerini otomatik veri ekleme ve iş akışlarıyla değiştirdi.

Bulut bilişim fırsatlar sunuyor

Bu sayede iş analistleri ve yönlendiriciler artık zamanlarını daha önemli görevlere harcayabiliyorlar. Dahası, planlama ve bütçeleme konusunda iyileştirme ve süreçleri öngörerek büyüme sağlamakla beraber, aynı zamanda onlarca farklı bölümdeki bütçeleri üzerinde daha sıkı bir denetim de elde ettiler.

Pahalı geleneksel sistemlerin bakımından kurtuldukları için (bulut uygulamaları her ay otomatik olarak son güncellemelerle yamalanıyor) şirketler ayrıca önemli ölçüde tasarruf da yapıyor. Yer kaplayan donanımlar ya da IT yatırımları gerekmediği için, Logo ERP bütünleşmesi standart olarak geliyor ve var olan sistemlerden taşınması da problemsiz gerçekleşiyor.

Tüm bunların hepsi şirketler için giriş maliyetlerini düşürüyor. Kısacası, bulut bilişim, sunduğu rekabeti gücü ve tasarruf verimliliği sayesinde geleceğe hazırlanan şirketlere için vazgeçilmez bir araç haline gelmiş durumda.

 

Kazanılan avantajlar

İnovasyon amacıyla bir iş planı yapmak için belli figürler gerekir. Logo’nun Veri Toplama ve Raporlama çözümleri bu anlamda önemli ihtiyaçları karşılıyor.

Şirketinizle ilgili bazı yeterlilikleri yerin getirdikten ve çözümü başarılı biçimde uyguladıktan sonra kâr çizelgenizde önemli derecede fayda göreceksiniz. Tüm bunların yanında, kişiselleştirilmiş raporlar elde ederek derinlemesine inceleme yapma imkanı de elde ediyorsunuz. Logo’nun Proje Çözümleri ile elde edeceğiniz tasarrufları beş bölüme ayırabiliriz:

  • İyileştirilmiş işgücü üretkenliği
  • Azaltılmış riskler; beklenmeyen harcamaların maliyeti
  • İyileştirilmiş karar verme kar marjı
  • Azaltılmış döner sermaye masrafları
  • Gelir artıran iyileştirilmiş analiz kalitesi
 
 
 

05.12.2018
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.