facebook

Türkiye’nin ilk bulut tabanlı online şantiye yönetimi çözümü: PirCloud | Online Proje-Şantiye ve İşletme Yönetim Platformu

Şantiye denince akla önce inşaat şantiyelerinin gelmesine karşın PirCloud sadece müteahhitlere yönelik bir çözüm değil. Yenilenebilir enerji tesisleri gibi proje bazlı kurulum ve imalat yapan şirketlerin yanı sıra, temizlik, güvenlik, danışmanlık, müşavirlik şirketleri ve ajanslar da PirCloud’un sunduğu avantajlardan yararlanabiliyor. Diğer bir deyişle şantiyesi olan veya proje bazlı olarak sahada çalışan tüm işletmelerde PirCloud sayesinde merkez ile proje sahası arasındaki iletişim ve ilişki karmaşık Excel tablolarından kurtularak her an, her yerden online yönetilebiliyor.

PirCloud nasıl bir sistem kuruyor?

Proje sahaları genellikle işin sahibinin merkez ofisinden farklı bir yerde olduğu için arada sağlıklı bir bilgi akışı elde etmek her zaman kolay olmuyor. Online proje ve işletme yönetim platformu servisi olarak sunulan PirCloud çözümü ise proje/şantiye sahalarını şirket merkezine bağlıyor; bilgi, belge, fotoğraf ve doküman akışıyla merkez ile saha arasındaki süreç kopukluğunu gideriyor.

PirCloud ne tür avantajlar sunuyor?


Logo ekosisteminde geliştirilen PirCloud maksimum seviyede dijitalleştirmeyle şantiyelerinizi ve proje sahalarınızı aylık değil, anlık yönetme imkânı sağlıyor; zaman kaybını azaltıyor, bilgi akışındaki hataları ve gereksiz maliyetleri ortadan kaldırıyor, verimliliği artırıyor.
Proje alanında kullanılacak malzemelerin yer aldığı ambarların veya depoların da PirCloud üzerinden takibi yapılarak stok kayıpları azaltılıyor. Beraberinde maliyetler daha etkin şekilde kontrol edilebiliyor, bu sayede nakit akışı daha verimli hâle geliyor, kârlılık artıyor. İmalat, hak ediş, sözleşme, bütçe, keşif gibi işlemler de PirCloud sayesinde hızlı, pratik ve doğru bir şekilde yapılabiliyor.

Özetlemek gerekirse PirCloud ile;

  • Maliyet ve bütçe kontrolü
  • Verimlilik artışı ve zaman tasarrufu
  • Minimum kayıp
  • Etkili teklif yönetimi
  • Planlama süreci yönetimi
  • İyileştirilmiş hakediş ve satınalma süreçleri
  • Ambar-depo yönetimi sayesinde daha az stok kaybı
  • Etkin ve güncel raporlama mümkün oluyor.
01.12.2023
Detaylı bilgi için Sizi Arayalım.
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.

Bu internet sitesinde yer alan tüm içerikler, ziyaretçilere bilgi verilmesi amacıyla hazırlanmış olup tavsiye amacı taşımaz. Logo sitede yer alan bilgilerin doğruluğu, güncelliği ve kullanılması konusunda herhangi bir güvence sunmaz. İlgili bilgiler kullanılmadan önce ilgili konu hakkında bir profesyonelle ile görüşülmesi tavsiye edilir. Logo bu sitede yer alan içerikler sebebiyle doğabilecek zararlar bakımından sorumluluk kabul etmez. Lütfen siteyi ve sitedeki bilgileri kullanmadan önce Kullanım Koşulları’nı okuduğunuzdan emin olunuz.

Logo Yazılım hakkındaki sorularınız ve talepleriniz için

Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.


Bize yazın size biz ulaşalım
Telefonunuza doğrulama kodu gönderilecektir.

Aydınlatma Metni’ni okudum, onaylıyorum.