Logo'ya Sorun

Türkiye’nin en büyük bağımsız yazılım kuruluşu Logo Yazılım, BT Haber A.Ş’nin bu yıl 19. kez gerçekleştirdiği “Bilişim 500 – İlk Beşyüz Bilişim Şirketi Araştırması”nda 5 birincilik birden elde etti. Yazılım kategorisinde “Yılın ERP Yazılımı” ve “Yılın e-Defter, e-Arşiv, e-Fatura Uygulamaları” birinci oldu.  Bu birinciliklerin yanı sıra, Türkiye Ekonomisine Katkı Özel Ödülleri’nde “Yılın Ar-Ge Yatırımı”, “Türkiye Merkezli Üretici Hizmet” ve “Kocaeli Şirketleri” kategorilerinde de birincilik ödülünün sahibi oldu.

Logo Yazılım olarak 5 kategoride elde ettikleri birinciliğin kendileri için çok önemli olduğunu belirten İcra Kurulu Başkanı M. Buğra Koyuncu, “Sektördeki 34 yıllık deneyimimiz, müşteri odaklı yaklaşımımız ve Ar-Ge’ye verdiğimiz önem, bu başarımızın altında yatan önemli faktörlerdir. Bizi Türkiye’nin en değerli firmalarından biri yapan tüm kullanıcılarımıza, çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza ve yatırımcılarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Türk bilişim sektöründe ciroları bakımından en büyük 500 şirketin, genel ve faaliyet gösterdiği alt kategoriler itibarıyla sıralayan, pazar hakkında öngörü ve özellikleri belirleyen detaylı bir çalışmayı içeren Bilişim 500 Araştırması, bilişim şirketlerinin yanı sıra kamu ve özel sektör alımlarında bir referans olarak kullanılıyor.

& Talepleriniz için

Sorularınız & Talepleriniz için

& Talepleriniz için

Bize Yazın Size Biz Ulaşalım

Sunucu tarafındaki yoğunluk sebebiyle işlemi Gerçekleştiremedik.
Teşekkür Ederiz

Talebinizi ilgili birimlerimize ilettik. En kısa sürede size dönüş yapacağız