Logo Yazılım’ın desteğiyle kurulan Logo Yelken Takımı, 2017 sezonu boyunca katıldığı trofe ve tekil yarışlarda, IRC2 kategorisinde yakaladığı başarılı grafikle dikkatleri üzerine çekti. Logo Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut’un liderliğindeki 16 kişilik ekip, yıl içinde girdiği 30 yarışın çoğunda ilk üçte yer alarak, başarıya pupa yelken gittiğini kanıtladı.

Logo Yelken Takımı Kaptanı Onur Bilgen, “Kurumsal takım sporları, keyifli vakit geçirmenin ötesinde; ekiplerin hızlı karar alma becerisini artırma, kriz yönetimi, zor şartlarla başa çıkma, karşılıklı saygı ve güven duygusunu pekiştirme gibi konularda oldukça etkili ve önemli. En güçlü ekiplerin yarıştığı İstanbul Yelken Kulübü trofesini 1.lik, Türkiye Açık Deniz Yelken Kulübü trofesini 2.likle bitirmek, bizim için büyük önem taşıyor. Bosphorus Cup, İstanbul Cup, Marmara Kupası ve Amirallar Kupası’nda da 1.liği elde ederek, başarımızın tesadüf olmadığını kanıtlamaktan mutluluk duyuyoruz. Logo çalışanları ve gönüllülerden oluşan ekibin motivasyonu çok yüksek, hepimiz önümüzdeki yıllarda elde edeceğimiz yeni başarılara odaklanıyoruz.” dedi.

Yelken takımının yıllardır kendi kategorisinde başarılı bir şekilde yarıştığını dile getiren Logo Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı ve Yelken Takımı Üyesi Tuğrul Tekbulut, “Benim de üyesi olmaktan mutluluk duyduğum Logo Yelken Takımı, özverili çalışmalarının sonucunda büyük başarılar kazanmaya devam ediyor. Takımımızın bu günlere gelmesinde emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor ve birlikte yeni hedeflere ulaşacağımıza gönülden inanıyorum.” şeklinde konuştu.