LogornYazılım, genç girişimcilere, “6 Saniyede 1 Fikir” isimli dijital kampanyarnaracılığıyla henüz fikir aşamasındaki girişim projelerini duyurma fırsatırnsunuyor. “6 Saniyede 1 Fikir” isimli yarışmayla Logo, genç girişimcileri,rnyazılım/internet alanındaki yeni iş fikirlerini 6 saniyelik Vine videoları ilernen etkili ve yaratıcı şekilde anlatmaya ve Twitter’da “#6saniyede1fikir”rnhashtag’i altında paylaşmaya davet ediyor. ..

Logo Yazılım, genç girişimcilere, “6 Saniyede 1 Fikir” isimli dijital kampanya aracılığıyla henüz fikir aşamasındaki girişim projelerini duyurma fırsatı sunuyor. “6 Saniyede 1 Fikir” isimli yarışmayla Logo, genç girişimcileri, yazılım/internet alanındaki yeni iş fikirlerini 6 saniyelik Vine videoları ile en etkili ve yaratıcı şekilde anlatmaya ve Twitter’da “#6saniyede1fikir” hashtag’i altında paylaşmaya davet ediyor. Yarışmanın jüri üyeliğini Logo Yazılım’ın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut, Webrazzi’nin kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal, Ajans 41?29!’un kurucusu ve Alemşah Öztürk ile Arya WIP’nin kurucusu ve Galata Business Angels üyesi Ahu Serter üstleniyor.

Seçilecek en iyi 10 Vine videosunun sahipleri, jüri üyelerine iş fikirlerini sunabilecekleri ve onlarda öneri ile yorum alabilecekleri bir workshop’a katılma imkânı buluyor. Jüri üyeleri tarafından workshop sonunda belirlenecek 2 kişi katılımcı, teknolojinin dünyayla buluşturulduğu Dublin’de düzenlenecek teknoloji sektörünün popüler etkinliklerinden biri olan WebSummit’e katılma hakkı kazanıyor. Teknoloji alanında yeni bir iş fikri olan genç girişimcilerin kendilerini duyurabilmeleri, iş bağlantıları geliştirebilmeleri ve teknoloji sektöründeki son gelişmeleri yakalayarak yeni kapılar açabilmeleri için destek vermek üzere düzenlenen yarışmaya, 31 Mayıs günü saat 23.59’a kadar başvurulabiliyor. Yarışmaya katılan projeler ve kampanya ile ilgili tüm detaylara, kampanya süresincewww.6saniyede1fikir.com adresinden ve Logo Yazılım Facebook sayfasından ulaşılabiliyor.