Logo Ailesinin Çocukları, 23 Nisan’da Logo Çocuk Şenliği’nde buluştu

Türkiye’nin lider yazılım kuruluşu Logo, 23 Nisan’da çalışanlarının çocuklarını özel bir şenlikte bir araya getirdi. İzmir ve Gebze’de düzenlenen Logo Çocuk Şenliği’ne yaşları 1 ila 12 arasında değişen 150’nin üzerinde çocuk bir araya geldi. Logo çalışanlarının çocuklarının yanı sıra, Çayırova Yenimahalle İlköğretim Okulu ve Demirsaç İlköğretim Okulu’ndan öğrencilerin de katıldığı şenlikte çocuklar hep birlikte eğlendi. Şirketin GOSB Teknopark’taki merkezinde düzenlenen etkinlikte; çocuklar film izledi, boyamalar yaptı, dans etti ve çeşitli oyunlar oynayarak eğlendi. İzmir’deki etkinlikte ise çocuklar resim, tasarım atölyeleri ve Lego etkinlikleriyle güzel bir gün geçirdi. Şenliklerde, 5 yaşının altındaki çocuklar palyaço ve animatörler eşliğinde oluşturulan özel etkinlik alanında oyunlar oynarken, 5-12 yaş arasındaki çocuklar boyama ve resim atölyelerinde resimler yaptı. Yapılan resimlerle yarışmaya katılan çocuklar mutlu aile fotoğrafları çekerek etkinliği sonlandırdı.