Türkiye’nin en büyük yazılım şirketlerinden Logo’nunrnçalışmaları, Türk ElektronikrnSanayicileri Derneği (TESİD) tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen TESİDrnYenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri kapsamındarntescillendi. Logo’nun alt kuruluşlarından Logo Siber Güvenlik ve AğrnTeknolojileri A.Ş., (Logo SGT) geliştirdiği siber güvenlik cihazı “UnifiedrnThreat Management System” (UTM) ile KOBİ Dalında Yenilikçi Ürün ödülüne layık görüldü. ..

Türkiye’nin en büyük yazılım şirketlerinden Logo’nun çalışmaları, Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) tarafından bu yıl 13.sü düzenlenen TESİD Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri kapsamında tescillendi. Logo’nun alt kuruluşlarından Logo Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri A.Ş., (Logo SGT) geliştirdiği siber güvenlik cihazı “Unified Threat Management System” (UTM) ile KOBİ Dalında Yenilikçi Ürün ödülüne layık görüldü. İşletmeleri siber saldırı ve korsanlardan korumak için geliştirilen donanım tabanlı UTM, kullanım kolaylığıyla fark yaratıyor. Logo Siber Güvenlik tarafından yönetilen sunucular üzerinden sürekli güncellenen sistem, işletmelerin güncel tehditlere karşı daha dirençli kalmasını sağlıyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Logo Siber Güvenlik ve Ağ Teknolojileri Genel Müdürü Dr. Murat Apohan, “Türkiye’nin saygın sanayi kurumları, temsilcileri ve akademisyenlerinin oluşturduğu TESİD’in bu yıl 13.sünü düzenlediği Yenilikçi Yaratıcılık Ödülleri kapsamında daha piyasaya çıkmadan kazandığımız ödül, bizi çok gururlandırdı. Yaptığımız ArGe çalışmalarının meyvesini toplamaya başladık. Bu bize, özgün ürünler geliştirmek yolunda büyük güç veriyor. Ayrıca ürünümüzün, TESİD gibi saygın bir dernek tarafından ödüllendirilmesi, bizi çok mutlu etti. Yerli ArGe ile ülke ekonomisine katkıda bulunacak yüksek teknolojili ürünler geliştirmeye ve daha büyük başarılara imza atmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.