Logo'ya Sorun

Türkiye’nin en büyük yazılım şirketi Logo, e-Fatura başvururnsüreci kapsamında Garanti Bankası’ylarngüçlerini birleştirdi. Logo’nun sunduğu Özel Entegratörlük Hizmeti kapsamında;rnGaranti müşterileri e-Fatura satın alma taleplerini, banka şubelerinin yanırnsıra İnternet Şubesi aracılığıyla bildiriyor.  ..

Türkiye’nin en büyük yazılım şirketi Logo, e-Fatura başvuru süreci kapsamında Garanti Bankası’yla güçlerini birleştirdi. Logo’nun sunduğu Özel Entegratörlük Hizmeti kapsamında; Garanti müşterileri e-Fatura satın alma taleplerini, banka şubelerinin yanı sıra İnternet Şubesi aracılığıyla bildiriyor. Garanti Bankası’na yapılan başvurular, günlük olarak Logo’ya iletiliyor. Böylece e-Dönüşüm sürecinin öncülüğünü üstlenen Logo, sunduğu hizmet doğrultusunda Garanti müşterilerinin e-Fatura süreçlerini kolaylaştırıyor ve ürünlerini güvenilir yollarla kullanıcılara ulaştırmaya devam ediyor.

e-Logo Özel Entegratörlük Hizmeti

e-Logo, Özel Entegratör olarak 7/24 aktif çalışan, hızlı ve güvenli bir sistemin yatırımını, kullanıcı firma adına üstleniyor. Böylelikle; elektronik fatura gönderme ve alma işlemleri; teknik yeterliliğe sahip, Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan izin almış Özel Entegratör Hizmet Sağlayıcısı e-Logo’nun, Bilgiişlem Sistemi vasıtasıyla gerçekleştiriliyor. Kağıt fatura ile aynı hukuki niteliklere sahip elektronik faturalar da 10 yıl boyunca saklanıyor.

& Talepleriniz için

Sorularınız & Talepleriniz için

& Talepleriniz için

Bize Yazın Size Biz Ulaşalım

Sunucu tarafındaki yoğunluk sebebiyle işlemi Gerçekleştiremedik.
Teşekkür Ederiz

Talebinizi ilgili birimlerimize ilettik. En kısa sürede size dönüş yapacağız