2006 yılından bu  yana  düzenlenen  Deloitte Teknoloji  Fast  50  Türkiye  Programı’nda  Logo Yazılım, “Büyükler Ligi” olarak anılan ve 2018 mali yılı süresince gelirleri 50 milyon avro ve üzeri olan teknoloji şirketlerinin, son dört yıldaki büyüme hızlarına göre kendi aralarında değerlendirildiği “Big  Stars”  kategorisinde  ödüle  layık  görüldü. Logo Yazılım, ikinci  ödülünü  de  Teknoloji  Fast 50  Türkiye  2019  listesindeki  konumu  ile  aldı.

Deloitte Technology Fast 50 Türkiye 2019 Programı’nın sonuçlarına göre “Big Stars” ödülünü 2’inci kez alan Logo Yazılım adına kısa bir açıklama yapan Logo Yazılım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Logo Grup CEO’su M. Buğra Koyuncu “Türkiye’nin saygın kuruluşlarından biri olan Deloitte’nin doğrudan yönettiği bir süreçte ödüle layık görülmek bizim için bir gurur vesilesi. Her iki ödülü de bir motivasyon kaynağı olduğu kadar pusulamızın doğruluğunun sağlaması olarak da değerlendiriyoruz. Logo Yazılım olarak ülkemiz bilişim sektörü için yüksek katma değer yaratmaya ve yazılım sektöründe ülkemizin hareket motoru olarak yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

“Deloitte Technology Fast 50 Türkiye” programında, 2018 mali yılı süresince gelirleri 50 milyon euro ve üzeri olan teknoloji şirketlerinin, son dört yıldaki büyüme hızlarına göre kendi aralarında değerlendirildiği “Big Stars” ödülü de verildi. Logo Yazılım, tüm rakipleri arasından sıyrılarak bu ödülü almaya hak kazandı.

Deloitte Teknoloji Fast 50 Programı 1995 yılında ilk olarak San Jose'de uygulandı. Son 4 yılda en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketini belirleyen bu program şu anda Amerika haricinde 18 ülkede ve Orta Avrupa'da uygulanıyor. Program kurumlara ulusal ve uluslararası düzeyde marka bilinirliği yaratma ve yeni iş birlikleri geliştirme fırsatı sunuyor.

Ogilvy PR İstanbul – Aynur Çetin

Tel: 0549 787 06 86

E-mail: aynur.cetin@ogilvy.com

LOGO YAZILIM HAKKINDA

Türkiye’nin en büyük halka açık yazılım kuruluşu ve en değerli bilişim markası olan* Logo Yazılım, kurulduğu 1984 yılından bu yana sektörün öncü şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.  Logo Yazılım mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümlerini pazara sunuyor. Logo’nun ekosisteminde, 1.200’e yakın çalışan ve 800’den fazla iş ortağıyla, ülke genelinde 5.000 kişi yer alıyor. Ayrıca Logo, 2000 yılında ilk halka açılan bilişim şirketi unvanını aldı.

*Türkiye'nin en değerli ve en güçlü markaları raporu, Haziran 2019

Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için