Logo'ya Sorun

Türkiye’nin lider yazılım şirketi Logo Yazılım, hızla yükselen satış ve kârlılık grafiğiyle, Deloitte tarafından belirlenen TechnologyFast50 listesine girerek, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji firması içinde yer aldı ve üstün başarısını tescilledi. ..

2014 yılında gelirlerini %47,08, kârını ise %42,71 oranında artıran Logo, program kapsamında yapılan değerlendirme sonucunda listeye girerek; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin yarışacağı EMEA Technology Fast500 listesine girmek için de aday gösterildi.

Deloitte TechnologyFast50 Türkiye 2015’in Kasım ayında gerçekleşen ödül törenine katılan Logo Yazılım İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gülnur Anlaş, “Logo Yazılım olarak, dünyanın saygın kuruluşlarından Deloitte’ın, 2006 yılından bu yana Amerika haricinde 18 ülkede ve Orta Avrupa’da hayata geçirdiği TechnologyFast50 listesine, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi girmeye hak kazanmak bizi çok gururlandırdı. Bu kapsamda EMEA bölgesinde aday gösterilerek, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji firması arasında yer almak, yeni başarılar elde etmek için bize büyük bir güç ve motivasyon veriyor. Yenilikçi ürünlerimiz, ARGE çalışmalarımız ve dinamik yapımızla büyük başarılara imza atmaya devam edeceğimize inanıyoruz.” dedi

& Talepleriniz için

Sorularınız & Talepleriniz için

& Talepleriniz için

Bize Yazın Size Biz Ulaşalım

Sunucu tarafındaki yoğunluk sebebiyle işlemi Gerçekleştiremedik.
Teşekkür Ederiz

Talebinizi ilgili birimlerimize ilettik. En kısa sürede size dönüş yapacağız