Logo Yazılım’dan yeni reklam filmi

Türkiye’nin en değerli bilişim markası Logo Yazılım’ın yeni reklam filmi yayına girdi. Logo Yazılım, 35 yıldır tutku ve çeviklikle bu coğrafyada yaşayan herkes için değer yaratma gayesini, “birlikte” yol aldığı tüm paydaşlarıyla gerçekleştirdiğini vurgulayarak, duygusal bağ yakalamayı hedefliyor. Reklam kampanyasında sektörün ciddi duruşuna yeni bir soluk getiriliyor ve tüm büyüme süreçlerinde müşterilerinin yanında olduğunu esprili bir dille anlatılıyor. Kuruluşunun 35. yılını kutlayan Logo Yazılım, sadece reklamlarda olur kurgusuyla giriş yapılan reklam filminde bebekten iş adamına, tohumdan köklü bir ağaca büyüme hikayesini göz açıp kapayıncaya kadar geçen bir süre içine sığdırıyor. Ve yılların Logo kullanıcılarının esnaflıktan holding sahipliğine uzanan yolculuklarına Logo olarak eşlik ettiğine, bu süreçte birlikte büyüdüğüne atıfta bulunarak izleyicilerle buluşuyor. 1.200’e yakın çalışanı, 800’den fazla iş ortağı ile 5.000 kişilik bir ekosistemde 90.000’den fazla aktif müşterisine ve 600.000’den fazla kullanıcısına hizmet veren Logo, vizyon olarak benimsediği “Geleceği birlikte yazıyoruz” sloganını “35 yıldır sizinle” söylemiyle pekiştirerek iletişiminin ana stratejisi olarak konumluyor. Filmler: 35 yıldır sizinle - ağaç 35 yıldır sizinle - bebek Künye Reklamveren: Logo Yazılım Reklamveren Yetkilisi: Yiğit Çallı, Sinem Zenginçelebi, Petek Özkan Altındal Reklam Ajansı: Reklam Merkezi Kreatif Ekip: Duygu Özcan Ardağ, Ecem Yurdagül, Muhammet Avşar Marka Ekibi: Yiğit Sal, Didem Erim, Cansu Baturlar Prodüksiyon: Kala Film Prodüktör: Zafer Özkan Yönetmen: Barış Çorak Görüntü Yönetmeni: Altuğ Ozan Post Prodüksiyon: Sinefekt Fotoğraf: 5500 Photography