Bilgi talebi

Dijital danışmana sorun Dijital
danışmana
sorun

Logo çözümlerini kullanan işletmelerin “1-0 Önde” olduğunu vurgulayan reklam, güvenle çalışılan bir iş yerindeki dijitalleşmiş süreçlere odaklanıyor.

Logo Yazılım’ın müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetlere dikkat çeken yeni reklam filmi dijital dönüşümün giderek ivmelendiği bu dönemde izleyicilerle buluştu. Logo çözümlerini kullanan şirketlerin verimlilik, hız ve rekabette “1-0 Önde” olduğunu vurgulayan yeni reklam filmi Logo kullanıcılarının güven içinde ve keyifle çalıştıkları bir ortamı resmediyor. “1-0 Önde” konsepti aynı zamanda, yazılımdaki ikili kod sistemine de gönderme yapıyor. Filmin eğlenceli müziğini ise çalışma ortamındaki sesler oluşturuyor.

Türkiye’nin en büyük yerli iş yazılım şirketi Logo Yazılım, işletmelerin verimliliğini ve kârlılığını artırmaya yönelik çözümler geliştiriyor. Bu iş yazılımları farklı sektörlerdeki ve ölçekteki şirketlerin daha esnek ve verimli çalışmalarına ortam hazırlayarak rekabette güçlenmelerini sağlıyor.

Yeni reklam filmi, bir şirketteki sipariş ve stok yönetimi, eğitim planlama, raporlama, e-fatura, e-defter, e-irsaliye gönderimleri gibi uçtan uca tüm süreçlerde bilgisayar, tablet, telefon gibi cihazlar ile mekan bağımsız çalışma imkanı sağlayan Logo Yazılım’ın sunduğu hizmetlerin verimlilik ve kolaylık sağladığını vurguluyor.

Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için Sorularınız ve talepleriniz için

Talebinizi ilgili birimlerimize ilettik. En kısa sürede size dönüş yapacağız.