Türkiye uygulama yazılımları pazarının lider markası Logo Yazılım, şirketlerinden LogornElektronik, e-Dönüşüm sürecine öncülük etmeye devam ediyor. e-Devlet uygulamalarında işletmelerin çözüm ortağı olan Logo, yeni bir adım daha atarak e-Arşiv hizmeti sunmak üzere Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan (GİB) izin aldı. ..

Türkiye uygulama yazılımları pazarının lider markası Logo Yazılım şirketlerinden Logo Elektronik, e-Dönüşüm sürecine öncülük etmeye devam ediyor. e-Devlet uygulamalarında işletmelerin çözüm ortağı olan Logo, yeni bir adım daha atarak e-Arşiv hizmeti sunmak üzere Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan (GİB) izin aldı.

Logo e-Arşiv uygulaması; resmi, hukuki ve ticari her türlü belgenin elektronik ortamda yasal geçerli ve güvenli şekilde uzun süreli saklanmasını ve istendiğinde bu belgelere kolayca ulaşılmasını sağlıyor. Logo, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen yasal düzenlemelere bağlı olarak; kurumların gündelik operasyonlarına uygun e-Fatura çözümlerini, Özel Entegratörlük Hizmeti’yle beraber, bir bütün halinde sunuyor.