“Logo ile 1990’lı yıllarda başlayan işbirliğimiz bugüne kadar kesintisiz bir şekilde devam etti. Logo çözümlerinin üzerine Bilgi Teknolojileri Departmanı’mızın ve Pronic’in yaptığı ek geliştirmelerle, artık Logo’yu sadece muhasebe ya da finansmanda değil, satın almadan üretime ve satış sonrasına kadar birçok bölümde kullanıyoruz.”
1968 yılında kurulan Isısan, basınçlı kap sektöründe Türkiye’nin lider firması olarak faaliyet gösteriyor. Müşteri ihtiyaçlarına göre özel olarak imal edilen ürünlerini Türkiye dışında 68 ülkeye de sunan Isısan, özelleştirilmiş iş süreçlerini yönetmek için standart yapıların dışına çıkabilen bir sisteme ihtiyaç duyuyordu. Bu nedenle, daha esnek ve geliştirilebilir bir ERP sistemi sunan Logo Tiger 3 Enterprise’a geçme kararı alındı.
Sorularınız
ve talepleriniz için
Sorularınız
ve talepleriniz için
Ürünler hakkında bilgi isteyebilir, demo talebinde bulunabilirsiniz. Uzmanlarımız sizi ihtiyacınıza göre en doğru çözüme yönlendirecektir.
Talebinizi ilgili birimlerimize ilettik. En kısa sürede size dönüş yapacağız.
Kapat